Korting op wasbeurt

Carwashes kijken uit naar het voorjaar: ‘Maak je auto lenteklaar’

Foto ter illustratie: Shutterstock

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor een grote voorjaarsschoonmaak. Niet alleen in en rondom het huis, maar ook voor de auto. Autowasstraten maken zich klaar voor het nieuwe seizoen met speciale lenteacties.

Veel mensen associëren de lente met schoonmaken en opruimen. Het wassen van de auto kan daar een onderdeel van zijn. Het is ook het ideale moment om de winterresten te verwijderen. Auto’s zijn bedekt met een laagje zout, modder en ander vuil dat zich heeft opgehoopt tijdens het rijden. En na een bezoek aan een carwash is de auto weer schoon en opgefrist.

Om hierop in te spelen, komen autowasbedrijven met speciale lenteacties om meer klanten aan te trekken. Zo heeft Carwash Rijen deze hele maand lentevoordeel, waarbij het beste wasprogramma niet 19 euro kost maar 12 euro.

Pro Carwash Epe komt ‘om het seizoen goed te beginnen’ met de Duo Wash: wie met twee auto’s komt – dus met een vriend, moeder, opa of buurvrouw – krijgt twee keer het wasprogramma Pro ShieldTecs voor 22,50 euro in plaats van 39 euro.

Gratis wassen

XXL Carwash Alphen aan den Rijn biedt klanten naast korting op de wasbeurt een kraskaart aan, waarmee ze kans maken op één jaar gratis autowassen. “Het mooie weer is eindelijk op komst. Na een natte winter hoort daar natuurlijk een frisse wasbeurt bij. Kom snel bij ons langs en maak gebruik van onze maandactie”, meldt de carwash op Facebook.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwashes kijken uit naar het voorjaar: ‘Maak je auto lenteklaar’ | CarwashPro
Korting op wasbeurt

Carwashes kijken uit naar het voorjaar: ‘Maak je auto lenteklaar’

Foto ter illustratie: Shutterstock

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor een grote voorjaarsschoonmaak. Niet alleen in en rondom het huis, maar ook voor de auto. Autowasstraten maken zich klaar voor het nieuwe seizoen met speciale lenteacties.

Veel mensen associëren de lente met schoonmaken en opruimen. Het wassen van de auto kan daar een onderdeel van zijn. Het is ook het ideale moment om de winterresten te verwijderen. Auto’s zijn bedekt met een laagje zout, modder en ander vuil dat zich heeft opgehoopt tijdens het rijden. En na een bezoek aan een carwash is de auto weer schoon en opgefrist.

Om hierop in te spelen, komen autowasbedrijven met speciale lenteacties om meer klanten aan te trekken. Zo heeft Carwash Rijen deze hele maand lentevoordeel, waarbij het beste wasprogramma niet 19 euro kost maar 12 euro.

Pro Carwash Epe komt ‘om het seizoen goed te beginnen’ met de Duo Wash: wie met twee auto’s komt – dus met een vriend, moeder, opa of buurvrouw – krijgt twee keer het wasprogramma Pro ShieldTecs voor 22,50 euro in plaats van 39 euro.

Gratis wassen

XXL Carwash Alphen aan den Rijn biedt klanten naast korting op de wasbeurt een kraskaart aan, waarmee ze kans maken op één jaar gratis autowassen. “Het mooie weer is eindelijk op komst. Na een natte winter hoort daar natuurlijk een frisse wasbeurt bij. Kom snel bij ons langs en maak gebruik van onze maandactie”, meldt de carwash op Facebook.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.