Partner

Christ presenteert innovaties op UNITI expo

De Cadis rollover Foto: Christ

Christ presenteert zijn nieuwste innovaties op de UNITI expo in Duitsland. Naast de Cadis, Alpha en Vega portaalwasinstallaties komt de focus te liggen op de Blade designelementen en het Vendor selfservice kassasysteem.

Op een stand van 450 vierkante meter toont Christ de volgende innovaties. De Cadis Blade rollover, die volgens de leverancier goed past bij een tankstation of als aanvulling op een wascentrum. Maar ook bij een locatie die het serviceaanbod verder wil uitbreiden met carwash-activiteiten. De Cadis is ‘betrouwbaar, duurzaam en betaalbaar’, aldus Christ.

De Alpha Blade Slim Wash Vega rollover kan dankzij het modulaire principe precies worden aangepast aan de eisen van de klant. Terwijl de Vega Blade machine de laagst mogelijke geluidsemissie produceert zonder tekort te doen aan de doorvoerprestaties.

Kassasysteem

Verder komt de focus te liggen op de Blade designelementen, die een ‘one look and feel’ creëren in combinatie met de Christ rollover, wasunits, wastunnels, bedieningsapparatuur en accessoires zoals zelfbedieningsstofzuigers en mattenreinigers. Het Vendor kassasysteem, voor de zelfbediening van complete wascentra of voor verruiming van de openingstijden. Deze zelfbedieningsterminal is uitgerust met alle interfaces om verbinding te maken met de Christ-systeemtechnologie. En het Touch Start-bedieningsapparaat voor de machinebesturing.

Ideeën uitwisselen

Christ is voor het eerst een van de UNITI expo-samenwerkingspartners 2024. Marko Marić, algemeen verkoopmanager bij Otto Christ AG: “UNITI expo is dit jaar een goede gelegenheid voor ons om onze producten en diensten aan de markt te presenteren en ideeën uit te wisselen met klanten. De nieuwste wassysteemtechnologie is energie-efficiënt en helpt operators elektriciteit te besparen. Dankzij de digitale koppeling van de wassystemen is het onderhoud nu ook veel eenvoudiger en dus kostenvriendelijker.”

De UNITI expo is van 14 tot en met 16 mei in Messe Stuttgart.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ presenteert innovaties op UNITI expo | CarwashPro
Partner

Christ presenteert innovaties op UNITI expo

De Cadis rollover Foto: Christ

Christ presenteert zijn nieuwste innovaties op de UNITI expo in Duitsland. Naast de Cadis, Alpha en Vega portaalwasinstallaties komt de focus te liggen op de Blade designelementen en het Vendor selfservice kassasysteem.

Op een stand van 450 vierkante meter toont Christ de volgende innovaties. De Cadis Blade rollover, die volgens de leverancier goed past bij een tankstation of als aanvulling op een wascentrum. Maar ook bij een locatie die het serviceaanbod verder wil uitbreiden met carwash-activiteiten. De Cadis is ‘betrouwbaar, duurzaam en betaalbaar’, aldus Christ.

De Alpha Blade Slim Wash Vega rollover kan dankzij het modulaire principe precies worden aangepast aan de eisen van de klant. Terwijl de Vega Blade machine de laagst mogelijke geluidsemissie produceert zonder tekort te doen aan de doorvoerprestaties.

Kassasysteem

Verder komt de focus te liggen op de Blade designelementen, die een ‘one look and feel’ creëren in combinatie met de Christ rollover, wasunits, wastunnels, bedieningsapparatuur en accessoires zoals zelfbedieningsstofzuigers en mattenreinigers. Het Vendor kassasysteem, voor de zelfbediening van complete wascentra of voor verruiming van de openingstijden. Deze zelfbedieningsterminal is uitgerust met alle interfaces om verbinding te maken met de Christ-systeemtechnologie. En het Touch Start-bedieningsapparaat voor de machinebesturing.

Ideeën uitwisselen

Christ is voor het eerst een van de UNITI expo-samenwerkingspartners 2024. Marko Marić, algemeen verkoopmanager bij Otto Christ AG: “UNITI expo is dit jaar een goede gelegenheid voor ons om onze producten en diensten aan de markt te presenteren en ideeën uit te wisselen met klanten. De nieuwste wassysteemtechnologie is energie-efficiënt en helpt operators elektriciteit te besparen. Dankzij de digitale koppeling van de wassystemen is het onderhoud nu ook veel eenvoudiger en dus kostenvriendelijker.”

De UNITI expo is van 14 tot en met 16 mei in Messe Stuttgart.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.