Christ Varius

Autobedrijf Eethen plaatst nieuwe luxe roll-over

Autobedrijf ’t Centrum in Eethen heeft een nieuwe Christ roll-over aangeschaft. Het bedrijf stapte over van leverancier en besloot in zee te gaan met de Duitse leverancier van wasinstallaties. Er werd meteen voor een uitgebreid model gekozen. “We hebben de Varius besteld met een hoop extra’s”, vertelt eigenaar Arnoud Pruijsen. Het bedrijf heeft behalve een occasioncentrum ook een tankstation en dus een wasgelegenheid. 

De roll-over werd zo’n drie weken geleden in gebruik genomen, maar Pruijsen gaf er vanwege overige verbouwingen verder nog geen ruchtbaarheid aan. Toch wordt volgens hem al volop gebruik gemaakt van de nieuwe machine. “We krijgen echt veel positieve reacties. Het is nieuw en er gebeurt nu veel in de washal. Het was- en droogresultaat zijn erg goed. Echt een verbetering. En de mensen die hem gebruikt hebben, vinden het een leuke beleving”, zegt hij.

Het bedrijf is van plan om flink uit te pakken als alle verbouwingen achter de rug zijn. “We verwachten wel heel veel van de nieuwe machine, zeker ook omdat we ook hogere voertuigen kunnen wassen. Onze washal was daar al hoog genoeg voor, maar met onze vorige machine kon dit niet.” De ondernemer hoopt op veel nieuwe klanten uit omliggende dorpen wanneer het nieuws over de nieuwe machine zich verspreid.

Uitgebreid

De nieuw geplaatste Christ Varius bij autobedrijf het Centrum in Eethen is een stuk uitgebreider dan de machine die er eerst stond. De machine is geschikt om ook de hogere voertuigen te wassen, tot 2,80 meter hoog.  De uitvoering die door Pruijsen werd gekozen beschikt over de Wheelmaster, het speciale velgensysteem van Christ. Daarnaast heeft de machine foamsplash, een schuimwand voor in de roll-over. De eigenaar koos deze speciaal voor de beleving. Visus led-schermen zorgen voor nog meer smoel bij de roll-over. De machine is uitgevoerd in de huisstijl van autobedrijf het Centrum.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.