Loogman, carwash, aalsmeer

Nominatie voor Carwash Hall of Fame geopend

De International Carwash Association heeft de inschrijving voor de Car Wash Hall of Fame Award geopend. Deze prijs wordt sinds 1962 ieder jaar toegekend tijdens de evenementen van de organisatie, te weten The Car Wash Show en The Car Wash Show Europe. Het is een erkenning van ondernemers die echt impact op de carwashbranche hebben. 

Mensen die in aanmerking komen om in de lijst te worden opgenomen, zijn professionals uit de sector die impact hebben gehad op de professionele carwash-industrie. Het is de hoogste eer die bij de organisatie te behalen valt. De selectie gebeurt aan de hand van enkele punten.

Selectie

De punten waarop kandidaten geselecteerd worden zijn; leiderschap, samenwerking, innovatie, hulp aan de industrie en carrière. De kandidaat moet door een breed publiek gezien worden als een succesvol leider in het marktgebied van de ondernemer en het bedrijf dat vertegenwoordigd wordt moet getild zijn naar een leidende positie in datzelfde gebied.

Andere partijen moeten geholpen worden of die intentie moet er in ieder geval zijn om ook de ander te helpen succesvol te worden in de branche. Er moeten ideeën zijn geïntroduceerd of nieuwe processen of producten. Innovatie is dus een belangrijke pijler. Dan moet de kandidaat nog hebben gediend bij een carwash-organisatie liefst in het bestuur daarvan en er moeten bijdrages gedaan worden aan speciale programma’s. Als laatst moet de kandidaat een flinke carrière hebben in de carwash-industrie.

Nederlanders

Afgelopen jaren zijn er ook enkele Nederlandse ondernemers opgenomen in de Car Wash Hall of Fame. In 2017 wonnen de gebroeders Peters de prijs vanwege de invloed die ze hebben met hun bedrijf Anac. Tijdens een feestelijke avond op 25 september werden ze gepresenteerd als nieuwste lid. Een eer die eerder te beurt viel aan Ger Loogman. Lex Peters, één van de eigenaren, liet toen aan ons weten; “Een geweldige eer, als je ziet welke namen verder in de Hall of Fame zijn opgenomen. Die bedrijven vormen internationaal echt de bakermat van de carwash-sector.”

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.