Autowasstraat Klok wil dat Hoogeveen afstemt op Carwash Karaoke

Autowasstraat Klok in Hoogeveen heeft een regionale variant op de Amerikaanse kijkcijferhit ‘Carpool Karaoke’ gemaakt, waarin lokale zangers hun kunsten vertonen in een wasstraat. Artiesten stappen in bij presentator Rik de Jonge, een oud-buurman van carwash-ondernemer Ewout Klok, en zingen vervolgens een nummer. Elke woensdag wordt om 19.30 uur een verse aflevering online gezet.

De items duren drie minuten, maar het maken ervan neemt meer tijd in beslag, laat regisseur Truus Grit van Grit Studio weten aan de Hoogeveensche Courant: “Artiesten hebben net als veel andere ondernemers zware maanden achter de rug. Zelf willen we graag dat onze sociale media-kanalen groeien.”  Toen Klok haar benaderde met het idee om een variant op Carpool Karaoke te maken, wist ze meteen waar dit moest plaatsvinden: in de wasstraat. “Dat kan toch niet anders met die discolampen in de carwash?”<

Inmiddels waren lokale artiesten als Danilo Wattez, Orlando Uitenwerf en Jeffrey Kuiper al te gast in de show.  Het programma is een hit, stelt Grit. Klanten van Autowasstraat Klok sturen zelf ook filmpjes in waarin ze een liedje zingen. Dat inspireert haar om het concept verder uit te rollen: “Ik nodig graag alle Hoogeveeners uit om hun zangkunsten te laten horen en zien in onze wasstraat #carwashkaraokechallenge.”

Er staan nog drie afleveringen op de agenda. Na de zomer wordt bekeken of het format een vervolg krijgt. “Denk bijvoorbeeld aan de periode rond Sinterklaas of kerst. Waarschijnlijk komt er sowieso nog een aflevering met bloopers, want de bak met fragmenten waar iets mis ging, is groot.”

Hieronder zijn drie episode te bekijken.Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.