Duitsland: autowassen kan nog ondanks nieuwe lockdown

Onze oosterburen zitten wegens de coronacrisis opnieuw in lockdown en de regering roept burgers op om hun reisbewegingen en sociale contacten te minimaliseren. Het wassen van auto’s is echter nog steeds toegestaan. De lockdown is sinds 2 november van kracht.

Een bezoek aan de carwash kan coronaproof, omdat menselijk contact geminimaliseerd kan worden. Contactloze betalingen zorgen er bijvoorbeeld voor dat er geen kassamedewerker nodig is. Ondernemers doen er goed aan naar hun klanten te communiceren dat een bezoek aan de wasgelegenheid veilig is en gewoon kan in deze coronatijd. Social media is daarbij een handig communicatiemiddel.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.