Terugkijktip Tankstation & Carwash Vakbeurs: Matz Carwash

Wasstraatondernemer Martin Kniest vertelt in deze video over het personeelsbeleid van Matz Carwash. Zijn mensen zijn binnenkort te zien in de zesdelige documentaireserie ‘De Wasstraat’ die vanaf december bij NPO2 te bekijken is. Kniest kiest er in zijn carwash voor om te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals statushouders of ex-gedetineerden.

Tijdens de carwashdag op de Tankstation & Carwash Vakbeurs vertelde hij hoe het eraan toegaat in zijn wasgelegenheid. Ook zijn visie en bedrijfsvoering komen uitgebreid aan bod. Uiteraard komen de werknemers van Kniest ook aan het woord. Hieronder is de video te zien.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.