autowasstraat, bovag

Programma Bovag-ledendag op 22 juni bekend

De Leden-bezoeken-ledendag van Bovag wordt dit jaar op 22 juni gehouden in Limburg. Radiopresentator en ex-tophockeyer Tom van ’t Hek is tijdens dit evenement dagvoorzitter. Tijdens de themadag praten experts uit de branche over de nieuwste innovaties en actualiteiten met betrekking tot carwash. Daarnaast worden net als bij branche-organisatie Beta enkele bedrijfsbezoeken afgelegd. 

Het kijkje in de keuken van de collega’s vindt dit jaar plaats bij All-in Carwash in Echt. Het bedrijf van ondernemer Martin Verkoelen ligt naast de A2 en heeft een wasstraat van, naar eigen zeggen, 72 meter lang. Daarnaast wordt Carwash Meijers in Beek bezocht. Deze straat is volgens de uitbater nog drie meter langer en beschikt over een groot indoor-terrein met stofzuigers. De dag staat verder in het teken van de Limburgse bourgondische mentaliteit.

Programma

In De Oolderhof in Herten, ook in Zuid-Limburg, worden de gasten van de Bovag ontvangen met een lunch. Het inhoudelijke programma en de nazit, welke bestaat uit een borrel en een barbecue worden op dezelfde locatie gehouden. De dag is voor veel collega’s uit autowassector vooral een mooie gelegenheid om bij te praten, ver van de waan van de dag.

  • 12:00 uur | Inloop & ontvangst met lunch
  • 12:45 uur | Start inhoudelijk programma
  • 15:00 uur | Bedrijfsbezoeken
  • 18:00 uur | Borrel & barbecue
  • 20:00 uur | Einde

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Programma Bovag-ledendag op 22 juni bekend | CarwashPro
autowasstraat, bovag

Programma Bovag-ledendag op 22 juni bekend

De Leden-bezoeken-ledendag van Bovag wordt dit jaar op 22 juni gehouden in Limburg. Radiopresentator en ex-tophockeyer Tom van ’t Hek is tijdens dit evenement dagvoorzitter. Tijdens de themadag praten experts uit de branche over de nieuwste innovaties en actualiteiten met betrekking tot carwash. Daarnaast worden net als bij branche-organisatie Beta enkele bedrijfsbezoeken afgelegd. 

Het kijkje in de keuken van de collega’s vindt dit jaar plaats bij All-in Carwash in Echt. Het bedrijf van ondernemer Martin Verkoelen ligt naast de A2 en heeft een wasstraat van, naar eigen zeggen, 72 meter lang. Daarnaast wordt Carwash Meijers in Beek bezocht. Deze straat is volgens de uitbater nog drie meter langer en beschikt over een groot indoor-terrein met stofzuigers. De dag staat verder in het teken van de Limburgse bourgondische mentaliteit.

Programma

In De Oolderhof in Herten, ook in Zuid-Limburg, worden de gasten van de Bovag ontvangen met een lunch. Het inhoudelijke programma en de nazit, welke bestaat uit een borrel en een barbecue worden op dezelfde locatie gehouden. De dag is voor veel collega’s uit autowassector vooral een mooie gelegenheid om bij te praten, ver van de waan van de dag.

  • 12:00 uur | Inloop & ontvangst met lunch
  • 12:45 uur | Start inhoudelijk programma
  • 15:00 uur | Bedrijfsbezoeken
  • 18:00 uur | Borrel & barbecue
  • 20:00 uur | Einde

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.