Century, autogroep, Groningen, wasstraat

Groningen krijgt wasstraat bij nieuw te bouwen mobiliteitscampus

De stad Groningen krijgt een nieuwe wasstraat. Op de mobiliteitscampus van Century Autogroep aan de Bornholmstraat is onlangs het startschot gegeven en is begonnen met grondwerkzaamheden. Er komt een vijftig meter lange, milieuvriendelijke wasstraat, met daarbij een extra werkplaats en een schadebedrijf. Volkswagen Bedrijfswagens en het Modificatie Centrum verhuizen ook naar het gebied.

Als alles volgens plan verloopt, zou het gehele centrum in het eerste kwartaal van 2018 moeten worden geopend. Het gebied waar nu wordt gebouwd, ontwikkelt zich steeds verder tot mobiliteitscampus volgens Erik Meens, directeur van de Century Autogroep. “Het uiteindelijke doel is dat onze campus een one-stop-shop-belevingsconcept wordt. Eén adres in Groningen waar de consument ontzorgd wordt op het gebied van zijn of haar mobiliteitsbehoefte.” Onder andere Porsche, Audi, Seat en Skoda vestigden zich al in het gebied sinds 2009.

Ontzorgen

De autogroep is nog aan het brainstormen over twee mogelijke andere concepten op de campus. Deze zouden de consument nog meer moeten ontzorgen. Net zoals op veel plekken in Nederland al het geval is, moet het een verzamelplek worden voor mobiliteit in de breedste zin. Een totaalconcept waar de Groninger voor alles terecht kan. Ze zien de nieuwe wasstraat als het ultieme voorbeeld hiervan.

Het Century Occassion Centrum gaat niet verplaatsen naar de nieuwe locatie. Deze blijft gelegen aan de Paterswoldseweg. Dat alle occasions op één plek te vinden zijn, is juist het succes geweest voor het bedrijf. Er zijn zo’n 200 tweedehandsjes te vinden op de locatie.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Groningen krijgt wasstraat bij nieuw te bouwen mobiliteitscampus | CarwashPro
Century, autogroep, Groningen, wasstraat

Groningen krijgt wasstraat bij nieuw te bouwen mobiliteitscampus

De stad Groningen krijgt een nieuwe wasstraat. Op de mobiliteitscampus van Century Autogroep aan de Bornholmstraat is onlangs het startschot gegeven en is begonnen met grondwerkzaamheden. Er komt een vijftig meter lange, milieuvriendelijke wasstraat, met daarbij een extra werkplaats en een schadebedrijf. Volkswagen Bedrijfswagens en het Modificatie Centrum verhuizen ook naar het gebied.

Als alles volgens plan verloopt, zou het gehele centrum in het eerste kwartaal van 2018 moeten worden geopend. Het gebied waar nu wordt gebouwd, ontwikkelt zich steeds verder tot mobiliteitscampus volgens Erik Meens, directeur van de Century Autogroep. “Het uiteindelijke doel is dat onze campus een one-stop-shop-belevingsconcept wordt. Eén adres in Groningen waar de consument ontzorgd wordt op het gebied van zijn of haar mobiliteitsbehoefte.” Onder andere Porsche, Audi, Seat en Skoda vestigden zich al in het gebied sinds 2009.

Ontzorgen

De autogroep is nog aan het brainstormen over twee mogelijke andere concepten op de campus. Deze zouden de consument nog meer moeten ontzorgen. Net zoals op veel plekken in Nederland al het geval is, moet het een verzamelplek worden voor mobiliteit in de breedste zin. Een totaalconcept waar de Groninger voor alles terecht kan. Ze zien de nieuwe wasstraat als het ultieme voorbeeld hiervan.

Het Century Occassion Centrum gaat niet verplaatsen naar de nieuwe locatie. Deze blijft gelegen aan de Paterswoldseweg. Dat alle occasions op één plek te vinden zijn, is juist het succes geweest voor het bedrijf. Er zijn zo’n 200 tweedehandsjes te vinden op de locatie.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.