Politie,

Carwashinbrekers verdacht van meer inbraken in grensgebied

gebruikt

De drie op 19 september aangehouden personen die verdacht worden van het inbreken bij diverse autowasstraten in het grensgebied van Groningen, Friesland en Drenthe worden verdacht van heel wat meer dan enkel de inbraken bij de wasgelegenheden.

Naar aanleiding van de arrestaties van de mannen van 24, 25 en 26 jaar uit Leek en Haule werden huiszoekingen verricht volgens een lokale krant. Daarnaast nam de politie verklaringen op van de verdachten. Na verder onderzoek worden de mannen inmiddels verdacht van een 24-tal inbraken. De mannen stolen vooral tuingereedschappen, zoals bosmaaiers en bladblazers. Doordat de rechtmatige eigenaars aangifte deden, kon de politie de meeste gestolen machines terugbezorgen.

Wasgelegenheden

Alle verdachten hebben inmiddels bekend. Twee van hen zitten nog in voorlopige hechtenis. De criminelen liepen uiteindelijk tegen de lamp door de inbraken in de wasgelegenheden. Er werden camerabeelden teruggekeken en verklaringen afgelegd. Naar aanleiding daarvan kon de politie uiteindelijk tot aanhouding overgaan.

De drie daders braken in de jacht op contact geld bij meerdere wasgelegenheden de geldautomaten open. In eerste instantie werden ze verdacht van betrokkenheid bij zes inbraken bij diverse carwashes en autowasplaatsen, diefstal van een boot en twee inbraken in de de kantines bij sportgelegenheden.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwashinbrekers verdacht van meer inbraken in grensgebied | CarwashPro
Politie,

Carwashinbrekers verdacht van meer inbraken in grensgebied

gebruikt

De drie op 19 september aangehouden personen die verdacht worden van het inbreken bij diverse autowasstraten in het grensgebied van Groningen, Friesland en Drenthe worden verdacht van heel wat meer dan enkel de inbraken bij de wasgelegenheden.

Naar aanleiding van de arrestaties van de mannen van 24, 25 en 26 jaar uit Leek en Haule werden huiszoekingen verricht volgens een lokale krant. Daarnaast nam de politie verklaringen op van de verdachten. Na verder onderzoek worden de mannen inmiddels verdacht van een 24-tal inbraken. De mannen stolen vooral tuingereedschappen, zoals bosmaaiers en bladblazers. Doordat de rechtmatige eigenaars aangifte deden, kon de politie de meeste gestolen machines terugbezorgen.

Wasgelegenheden

Alle verdachten hebben inmiddels bekend. Twee van hen zitten nog in voorlopige hechtenis. De criminelen liepen uiteindelijk tegen de lamp door de inbraken in de wasgelegenheden. Er werden camerabeelden teruggekeken en verklaringen afgelegd. Naar aanleiding daarvan kon de politie uiteindelijk tot aanhouding overgaan.

De drie daders braken in de jacht op contact geld bij meerdere wasgelegenheden de geldautomaten open. In eerste instantie werden ze verdacht van betrokkenheid bij zes inbraken bij diverse carwashes en autowasplaatsen, diefstal van een boot en twee inbraken in de de kantines bij sportgelegenheden.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.