BP/Aral en Total gaan tankpassen van elkaar accepteren

BP en Total gaan elkaars tankpassen in een groot aantal landen in Europa accepteren. Dat hebben beide partijen bekendgemaakt. Dit betekent dat de kaarten van BP/Aral en van Total voortaan bij nog eens vierduizend tankstations gebruikt kunnen worden.

De tankpas van BP/Aral zal bij tanklocaties van Total in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Luxemburg en Polen geaccepteerd worden. De Total Card kan voortaan ook bij tankstations van BP in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Luxemburg, Zwitserland en Polen gebruikt worden om af te rekenen.

In 29 landen

“Dankzij deze uitbreiding kunnen BP/Aral-klanten voortaan terecht bij meer dan 22.000 tankstations in 29 landen”, vertelt Guy Moeyens van BP. Er kan bij BP gekozen worden voor drie verschillende tankpassen. Naast de BP/Aral-pas, die internationaal gebruikt kan worden, zijn ook de BP Komfort (voor kleine ondernemingen) en BP Plus passen (voor nationaal gebruik) beschikbaar.

“Met deze uitbreiding zijn we in staat om aan de behoeften van onze professionele klant tegemoet te komen en ons aanbod in Europa te completeren. Het draagt bovendien bij aan een belangrijk doel van Total Groep om klanten zo goed mogelijk te helpen en een partner in mobiliteit te worden” aldus Benoît Luc van Total.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP/Aral en Total gaan tankpassen van elkaar accepteren | CarwashPro

BP/Aral en Total gaan tankpassen van elkaar accepteren

BP en Total gaan elkaars tankpassen in een groot aantal landen in Europa accepteren. Dat hebben beide partijen bekendgemaakt. Dit betekent dat de kaarten van BP/Aral en van Total voortaan bij nog eens vierduizend tankstations gebruikt kunnen worden.

De tankpas van BP/Aral zal bij tanklocaties van Total in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Luxemburg en Polen geaccepteerd worden. De Total Card kan voortaan ook bij tankstations van BP in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Luxemburg, Zwitserland en Polen gebruikt worden om af te rekenen.

In 29 landen

“Dankzij deze uitbreiding kunnen BP/Aral-klanten voortaan terecht bij meer dan 22.000 tankstations in 29 landen”, vertelt Guy Moeyens van BP. Er kan bij BP gekozen worden voor drie verschillende tankpassen. Naast de BP/Aral-pas, die internationaal gebruikt kan worden, zijn ook de BP Komfort (voor kleine ondernemingen) en BP Plus passen (voor nationaal gebruik) beschikbaar.

“Met deze uitbreiding zijn we in staat om aan de behoeften van onze professionele klant tegemoet te komen en ons aanbod in Europa te completeren. Het draagt bovendien bij aan een belangrijk doel van Total Groep om klanten zo goed mogelijk te helpen en een partner in mobiliteit te worden” aldus Benoît Luc van Total.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.