carwash, Nissan, EV, youtube

Video: 42 procent van Britten denkt dat elektrische auto niet door carwash kan

Uit onderzoek blijkt dat 42 procent van de Britten geen idee heeft of een elektrische auto wel door de carwash kan. Tijd voor actie dacht Nissan. Het bedrijf huurde een Engelse comedian in om een reeks filmpjes te maken over het rijden met een elektrische auto. In de verschillende video’s, die momenteel nog niet vindbaar zijn op Youtube, wordt achtergrondinformatie gegeven. Dit wordt gedaan met behulp van de Nissan Leaf, een elektrische auto van het merk. 

Het onderzoek werd uitgevoerd door Go Ultra Low, een organisatie vanuit de overheid en industrie om elektrisch rijden te promoten. Water en elektriciteit kan niet samengaan is een veelgehoord argument volgens onze buren aan de andere kant van het kanaal. De website InsideEv’s kreeg als een van de eerste de speciale ludieke voorlichtingsvideo’s van Nissan te zien.

De Engelse comedian Joe Wilkinson laat daarom in opdracht van Nissan UK zien wat elektrisch rijden precies inhoudt. Ook de nieuwe generatie auto’s kan namelijk zonder problemen door de wasstraat of roll-over. In verschillende grappige videos genaamd: The foolproof guide to electric driving, laat de komiek verschillende situaties zien waaronder het wassen van een elektrische auto. Op een ludieke manier wordt de draak gestoken met het onwetende publiek:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: 42 procent van Britten denkt dat elektrische auto niet door carwash kan | CarwashPro

Video: 42 procent van Britten denkt dat elektrische auto niet door carwash kan

Uit onderzoek blijkt dat 42 procent van de Britten geen idee heeft of een elektrische auto wel door de carwash kan. Tijd voor actie dacht Nissan. Het bedrijf huurde een Engelse comedian in om een reeks filmpjes te maken over het rijden met een elektrische auto. In de verschillende video’s, die momenteel nog niet vindbaar zijn op Youtube, wordt achtergrondinformatie gegeven. Dit wordt gedaan met behulp van de Nissan Leaf, een elektrische auto van het merk. 

Het onderzoek werd uitgevoerd door Go Ultra Low, een organisatie vanuit de overheid en industrie om elektrisch rijden te promoten. Water en elektriciteit kan niet samengaan is een veelgehoord argument volgens onze buren aan de andere kant van het kanaal. De website InsideEv’s kreeg als een van de eerste de speciale ludieke voorlichtingsvideo’s van Nissan te zien.

De Engelse comedian Joe Wilkinson laat daarom in opdracht van Nissan UK zien wat elektrisch rijden precies inhoudt. Ook de nieuwe generatie auto’s kan namelijk zonder problemen door de wasstraat of roll-over. In verschillende grappige videos genaamd: The foolproof guide to electric driving, laat de komiek verschillende situaties zien waaronder het wassen van een elektrische auto. Op een ludieke manier wordt de draak gestoken met het onwetende publiek:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.