Fotoalbum: Carwash tour Las Vegas

Tijdens het checken van verschillende carwashes in Las Vegas, maakten we een uitgebreide fotoreportage. De washallen en machines van brandschoon tot vies en versleten, we kwamen het allemaal tegen. Aangezien we zoveel toffe foto’s van onze kanariegele Camaro hadden dat we slechts enkele highlights in TankPro Magazine konden laten zien, tonen we hierbij graag ook de rest. 

Ons avontuur begon bij Wow Carwash, waar we uitgebreid met de ondernemer spraken over zijn wasstraat concepten. Uiteraard moest ook de proef op de som worden genomen, vandaar dat we onze racewagen hier als eerst lieten wassen. Regenboogschuim, lampen en een prachtige wasgelegenheid, de mooiste wasgelegenheid.

We vervolgden de tour met een bezoek aan een oude locatie van Fabulous Freddy’s. Peak Mart met de opvallende ingang staat vervolgens op de planning, waarna we doorrijden naar Vegas Suds met de touchless roll-over en Terrible Herbst, een grote keten. Onderweg komen we nog een carwash in verbouwing tegen waarna we Fabulous Freddy’s nog een eerlijke kans geven en een bezoek brengen aan een extra locatie waar een touchless tunnel is geplaatst.

Lees ook: Autowassen in Vegas; van big smile naar stinkend donker hol

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoalbum: Carwash tour Las Vegas | CarwashPro

Fotoalbum: Carwash tour Las Vegas

Tijdens het checken van verschillende carwashes in Las Vegas, maakten we een uitgebreide fotoreportage. De washallen en machines van brandschoon tot vies en versleten, we kwamen het allemaal tegen. Aangezien we zoveel toffe foto’s van onze kanariegele Camaro hadden dat we slechts enkele highlights in TankPro Magazine konden laten zien, tonen we hierbij graag ook de rest. 

Ons avontuur begon bij Wow Carwash, waar we uitgebreid met de ondernemer spraken over zijn wasstraat concepten. Uiteraard moest ook de proef op de som worden genomen, vandaar dat we onze racewagen hier als eerst lieten wassen. Regenboogschuim, lampen en een prachtige wasgelegenheid, de mooiste wasgelegenheid.

We vervolgden de tour met een bezoek aan een oude locatie van Fabulous Freddy’s. Peak Mart met de opvallende ingang staat vervolgens op de planning, waarna we doorrijden naar Vegas Suds met de touchless roll-over en Terrible Herbst, een grote keten. Onderweg komen we nog een carwash in verbouwing tegen waarna we Fabulous Freddy’s nog een eerlijke kans geven en een bezoek brengen aan een extra locatie waar een touchless tunnel is geplaatst.

Lees ook: Autowassen in Vegas; van big smile naar stinkend donker hol

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.