Fotoreportage: Mos Carwash Zoetermeer

Mos Carwash uit Zoetermeer is voorzien van een slijtvaste vloer met goede grip. De oudere vloer had zijn beste tijd gehad en was aan vervanging toe. Eigenaar Rob Mos schakelde opnieuw de hulp van Mesa Coatings in.

Het coatingsbedrijf uit Bladel legde in het verleden al naar volle tevredenheid een nieuwe vloer bij Mos Carwash Vlaardingen. er is opnieuw gekozen voor de MesaCon 6000 troffelvloer van Mesa Coatings. Binnen een dag waren de werkzaamheden afgerond.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoreportage: Mos Carwash Zoetermeer | CarwashPro

Fotoreportage: Mos Carwash Zoetermeer

Mos Carwash uit Zoetermeer is voorzien van een slijtvaste vloer met goede grip. De oudere vloer had zijn beste tijd gehad en was aan vervanging toe. Eigenaar Rob Mos schakelde opnieuw de hulp van Mesa Coatings in.

Het coatingsbedrijf uit Bladel legde in het verleden al naar volle tevredenheid een nieuwe vloer bij Mos Carwash Vlaardingen. er is opnieuw gekozen voor de MesaCon 6000 troffelvloer van Mesa Coatings. Binnen een dag waren de werkzaamheden afgerond.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.