tvb, tankstation vakbeurs,

Beursvloer Tankstation Vakbeurs 2019 begint flink gevuld te raken

De Tankstation Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België, vindt dit jaar plaats op woensdag 6 en donderdag 7 november. Twee dagen lang staat Expo Houten volledig in het teken van brandstof, carwash en convenience. Een groot aantal exposanten heeft inmiddels al een plek op de beursvloer uitgezocht. De vakbeurs wordt georganiseerd door de vakbladen TankPro en CarwashPro.

Meer dan 2.500 bezoekers kwamen vorig jaar af op de Tankstation Vakbeurs. “Dat was een absoluut record”, vertelt programmamanager en hoofdredacteur van TankPro Remco Nieuwenbroek. “De vakbeurs is afgelopen jaren uit zijn jasje gegroeid, daarom besloten we in 2018 uit te breiden naar twee dagen. Dat bleek in de smaak te vallen. Ook tijdens komende editie is de beursvloer daarom weer twee volledige dagen geopend. Bezoekers kunnen op beide dagen kennismaken met de nieuwste producten, diensten en innovaties. Uiteraard is de Tankstation Vakbeurs ook dé perfecte gelegenheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten.”

Congres, workshops en CarwashForum

Naast een volle beursvloer kunnen bezoekers zich ook laten bijpraten over ontwikkelingen en trends tijdens een uitgebreid inhoudelijk programma. Op de eerste dag staat het Nationaal Tankstation Congres in de agenda, waarbij een groot aantal interessante sprekers ingaat op actuele thema’s en uitdagingen waar de sector voor staat. Op dag twee vindt het CarwashForum plaats, waarin deskundigen en prominenten hun licht laten schijnen op carwashgerelateerde onderwerpen. Ook wordt er een uitgebreid workshopprogramma samengesteld. De sessies zullen in het teken staan van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience.

De beursvloer begint inmiddels al lekker gevuld te raken, vertelt Niels Singeling, head of business development bij ProMedia Group, de uitgeverij achter de vakbladen TankPro en CarwashPro. “Een groot aantal exposanten heeft inmiddels een plek op de vloer uitgekozen en de beursvloer raakt al aardig vol. Uiteraard kunnen geïnteresseerden contact met mij opnemen om verzekerd te zijn van een mooie standplek voor de 2019-editie van de Tankstation Vakbeurs.”

Beursbrochure

Partijen die inmiddels een plek op de vloer hebben, zijn onder meer Total, Shell, BP, TanQyou, Newco, BigBrother, Extendas, MokoBouw, Hamer, Eenzet Carwash, Christ, iClean DogWash, Mesa Coatings, AXiPOINT en TSG. Geïnteresseerden kunnen de beursbrochure aanvragen om meer informatie te krijgen over alle mogelijkheden.

Bekijk hieronder de aftermovie van de Tankstation Vakbeurs 2018:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Beursvloer Tankstation Vakbeurs 2019 begint flink gevuld te raken | CarwashPro
tvb, tankstation vakbeurs,

Beursvloer Tankstation Vakbeurs 2019 begint flink gevuld te raken

De Tankstation Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België, vindt dit jaar plaats op woensdag 6 en donderdag 7 november. Twee dagen lang staat Expo Houten volledig in het teken van brandstof, carwash en convenience. Een groot aantal exposanten heeft inmiddels al een plek op de beursvloer uitgezocht. De vakbeurs wordt georganiseerd door de vakbladen TankPro en CarwashPro.

Meer dan 2.500 bezoekers kwamen vorig jaar af op de Tankstation Vakbeurs. “Dat was een absoluut record”, vertelt programmamanager en hoofdredacteur van TankPro Remco Nieuwenbroek. “De vakbeurs is afgelopen jaren uit zijn jasje gegroeid, daarom besloten we in 2018 uit te breiden naar twee dagen. Dat bleek in de smaak te vallen. Ook tijdens komende editie is de beursvloer daarom weer twee volledige dagen geopend. Bezoekers kunnen op beide dagen kennismaken met de nieuwste producten, diensten en innovaties. Uiteraard is de Tankstation Vakbeurs ook dé perfecte gelegenheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten.”

Congres, workshops en CarwashForum

Naast een volle beursvloer kunnen bezoekers zich ook laten bijpraten over ontwikkelingen en trends tijdens een uitgebreid inhoudelijk programma. Op de eerste dag staat het Nationaal Tankstation Congres in de agenda, waarbij een groot aantal interessante sprekers ingaat op actuele thema’s en uitdagingen waar de sector voor staat. Op dag twee vindt het CarwashForum plaats, waarin deskundigen en prominenten hun licht laten schijnen op carwashgerelateerde onderwerpen. Ook wordt er een uitgebreid workshopprogramma samengesteld. De sessies zullen in het teken staan van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience.

De beursvloer begint inmiddels al lekker gevuld te raken, vertelt Niels Singeling, head of business development bij ProMedia Group, de uitgeverij achter de vakbladen TankPro en CarwashPro. “Een groot aantal exposanten heeft inmiddels een plek op de vloer uitgekozen en de beursvloer raakt al aardig vol. Uiteraard kunnen geïnteresseerden contact met mij opnemen om verzekerd te zijn van een mooie standplek voor de 2019-editie van de Tankstation Vakbeurs.”

Beursbrochure

Partijen die inmiddels een plek op de vloer hebben, zijn onder meer Total, Shell, BP, TanQyou, Newco, BigBrother, Extendas, MokoBouw, Hamer, Eenzet Carwash, Christ, iClean DogWash, Mesa Coatings, AXiPOINT en TSG. Geïnteresseerden kunnen de beursbrochure aanvragen om meer informatie te krijgen over alle mogelijkheden.

Bekijk hieronder de aftermovie van de Tankstation Vakbeurs 2018:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.