Fotoreportage: officiële opening JelCo Carwash

Op 20 juli werd JelCo Carwash officieel geopend. Bezoekers van de wasstraat in Helmond konden die dag met korting wassen en er waren allerlei activiteiten georganiseerd. Zo gaf presentator Rob Kamphues een presentatie en konden mensen een testrit in een race-simulator maken.

Ondernemer Jelle Relou werkt met een wasstraat type TA van EenzetCarwash. Een andere manier waarop hij zich wil onderscheiden is door elke auto van een handmatige voorwas te voorzien voordat deze de wasstraat inrijdt.

 “Dankzij deze intensieve voorwas kunnen we ook moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Elke auto wordt volledig schoon, omdat wij zogenaamde schaduwplekken meenemen. Wij zijn de enige in de regio die dat doen en daarmee vallen we op”, verduidelijkt Relou.

Een andere manier waarop JelCo Carwash naam wil maken in de regio is met een speciale velgenreiniger. Er wordt ook gebruikgemaakt van wasborstels van foam, omdat dit materiaal voor een glanzend en krasvrij resultaat zorgt. Er is tevens een stofzuigerplein ingericht door EenzetCarwash waar klanten gratis hun auto kunnen stofzuigen met apparatuur van Istobal.

Lees ook:

  • JelCo Carwash: ‘Bij ons draait het om aandacht voor auto’s en klanten’

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoreportage: officiële opening JelCo Carwash | CarwashPro

Fotoreportage: officiële opening JelCo Carwash

Op 20 juli werd JelCo Carwash officieel geopend. Bezoekers van de wasstraat in Helmond konden die dag met korting wassen en er waren allerlei activiteiten georganiseerd. Zo gaf presentator Rob Kamphues een presentatie en konden mensen een testrit in een race-simulator maken.

Ondernemer Jelle Relou werkt met een wasstraat type TA van EenzetCarwash. Een andere manier waarop hij zich wil onderscheiden is door elke auto van een handmatige voorwas te voorzien voordat deze de wasstraat inrijdt.

 “Dankzij deze intensieve voorwas kunnen we ook moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Elke auto wordt volledig schoon, omdat wij zogenaamde schaduwplekken meenemen. Wij zijn de enige in de regio die dat doen en daarmee vallen we op”, verduidelijkt Relou.

Een andere manier waarop JelCo Carwash naam wil maken in de regio is met een speciale velgenreiniger. Er wordt ook gebruikgemaakt van wasborstels van foam, omdat dit materiaal voor een glanzend en krasvrij resultaat zorgt. Er is tevens een stofzuigerplein ingericht door EenzetCarwash waar klanten gratis hun auto kunnen stofzuigen met apparatuur van Istobal.

Lees ook:

  • JelCo Carwash: ‘Bij ons draait het om aandacht voor auto’s en klanten’

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.