Staalconstructie Hello Carwash staat centraal in zevende vlog van DICO

Via een serie blogs vertelt het team van DICO over de voortgang van de bouw van Hello Carwash. Deze wasgelegenheid annex showroom wordt op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam gebouwd. In dit zevende videoverslag staat de bouw van de staalconstructie centraal.

Het gebouw beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed. In deze zevende vlog wordt meer verteld over de vormgeving van het pand. Zo wordt er vegetatie boven de ramen geplaatst en moet een ventilatiesysteem ervoor zorgen dat er vocht uit de lucht gehaald wordt.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Staalconstructie Hello Carwash staat centraal in zevende vlog van DICO | CarwashPro

Staalconstructie Hello Carwash staat centraal in zevende vlog van DICO

Via een serie blogs vertelt het team van DICO over de voortgang van de bouw van Hello Carwash. Deze wasgelegenheid annex showroom wordt op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam gebouwd. In dit zevende videoverslag staat de bouw van de staalconstructie centraal.

Het gebouw beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed. In deze zevende vlog wordt meer verteld over de vormgeving van het pand. Zo wordt er vegetatie boven de ramen geplaatst en moet een ventilatiesysteem ervoor zorgen dat er vocht uit de lucht gehaald wordt.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.