Tweede DICO vlog viert start bouwwerkzaamheden Hello Carwash

Er mag geproost worden op Hello Carwash, want de bouw is officieel begonnen. Mede-initiatiefnemer DICO werkt aan de bouw van een eigen carwash annex showroom op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Het bouwwerk gaat circa 4.000 m2 beslaan. Eigenaren Jeroen Visser en Theo Heikamp houden een vlog bij over de werkzaamheden.

In deze tweede vlog stellen de eigenaren van DICO zich wat meer uitgebreid voor. Ook wordt de bouwtekening belicht, zodat de kijker een beter beeld krijgt van wat er nu precies gebouwd wordt. Hello Carwash wordt tevens het nieuwe hoofdkantoor van DICO. “Dit wordt onze nieuwe ontmoetingsplek. In ons onderkomen kunnen mijn compagnon Theo Heikamp en ik direct laten zien wat we onze klanten kunnen bieden en waar wij voor staan”, besluit Visser.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.