Tesla V10 software update heeft carwash functie

De V10 software update van Tesla is verder uitgebreid met onder meer een carwash-functie. Met deze optie wordt een bezoek aan de wasgelegenheid vereenvoudigd. De ‘carwash-knop’ schakelt ADAS-functies uit. Denk dan aan ruitenwissers die automatisch aanspringen en een parkeerhulpsysteem.

ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems. De software-update van Tesla zorgt ervoor dat moderne auto’s door wasgelegenheden kunnen. Zo kunnen buitenspiegels automatisch worden ingeklapt bij binnenkomst van een wasgelegenheid. Daarnaast wordt de regensensor uitgeschakeld, zodat de ruitenwissers niet aanspringen. Een bezoek aan de carwash vormt geen probleem meer.

Naast de komst van de carwash-knop heeft de software-update meerdere gevolgen voor Tesla-bezitters. Zo komt er een functie waarmee muziek via Spotify in de auto geluisterd kan worden en kunnen er films gestreamd worden via verschillende kanalen zoals Netflix. In onderstaande video zijn de updates te zien.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tesla V10 software update heeft carwash functie | CarwashPro

Tesla V10 software update heeft carwash functie

De V10 software update van Tesla is verder uitgebreid met onder meer een carwash-functie. Met deze optie wordt een bezoek aan de wasgelegenheid vereenvoudigd. De ‘carwash-knop’ schakelt ADAS-functies uit. Denk dan aan ruitenwissers die automatisch aanspringen en een parkeerhulpsysteem.

ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems. De software-update van Tesla zorgt ervoor dat moderne auto’s door wasgelegenheden kunnen. Zo kunnen buitenspiegels automatisch worden ingeklapt bij binnenkomst van een wasgelegenheid. Daarnaast wordt de regensensor uitgeschakeld, zodat de ruitenwissers niet aanspringen. Een bezoek aan de carwash vormt geen probleem meer.

Naast de komst van de carwash-knop heeft de software-update meerdere gevolgen voor Tesla-bezitters. Zo komt er een functie waarmee muziek via Spotify in de auto geluisterd kan worden en kunnen er films gestreamd worden via verschillende kanalen zoals Netflix. In onderstaande video zijn de updates te zien.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.