Elfde vlog DICO verhaalt over stofzuigplein Hello Carwash

Het gaat hard met Hello Carwash, de wasgelegenheid die DICO op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam bouwt. De werkzaamheden verlopen voorspoedig en het duurt niet lang meer voordat de apparatuur geplaatst kan worden. In dit elfde vlog wordt onder meer dieper ingegaan op de plaatsing van een stofzuigplein. 

De bouw gaat zoals gezegd voorspoedig en in de tweede week van november wordt gestart met de plaatsing van twee wasstraten van elk 58 meter lang. Hello Carwash wordt de nieuwe showroom van DICO. Het pand beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Elfde vlog DICO verhaalt over stofzuigplein Hello Carwash | CarwashPro

Elfde vlog DICO verhaalt over stofzuigplein Hello Carwash

Het gaat hard met Hello Carwash, de wasgelegenheid die DICO op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam bouwt. De werkzaamheden verlopen voorspoedig en het duurt niet lang meer voordat de apparatuur geplaatst kan worden. In dit elfde vlog wordt onder meer dieper ingegaan op de plaatsing van een stofzuigplein. 

De bouw gaat zoals gezegd voorspoedig en in de tweede week van november wordt gestart met de plaatsing van twee wasstraten van elk 58 meter lang. Hello Carwash wordt de nieuwe showroom van DICO. Het pand beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.