Inrichting Hello Carwash in volle gang volgens vlog DICO

Hello Carwash begint al goed vorm te krijgen blijkt uit de veertiende vlog van DICO. De wasgelegenheid wordt voorzien van nieuwe wasinstallaties. In deze video is onder meer te zien dat de wasstraten worden samengesteld. Ook is de buitenkant van het restaurant dat in deze carwash komt te staan zichtbaar. 

Er wordt bij de wasstraten gebruikgemaakt van led-verlichting en er is volop ruimte ingericht voor velgenreiniging. Ook wordt in deze vlog stilgestaan bij de bouw van een trainingsruimte. Deze plek is bestemd om nieuwe medewerkers op te leiden en om de laatste technieken op carwashgebied te belichten. Hello Carwash wordt de nieuwe showroom van DICO en gaat 4.000 m2 beslaan. De wasgelegenheid wordt op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam geplaatst. Het pand wordt in samenwerking met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed gebouwd.

Lees ook: 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inrichting Hello Carwash in volle gang volgens vlog DICO | CarwashPro

Inrichting Hello Carwash in volle gang volgens vlog DICO

Hello Carwash begint al goed vorm te krijgen blijkt uit de veertiende vlog van DICO. De wasgelegenheid wordt voorzien van nieuwe wasinstallaties. In deze video is onder meer te zien dat de wasstraten worden samengesteld. Ook is de buitenkant van het restaurant dat in deze carwash komt te staan zichtbaar. 

Er wordt bij de wasstraten gebruikgemaakt van led-verlichting en er is volop ruimte ingericht voor velgenreiniging. Ook wordt in deze vlog stilgestaan bij de bouw van een trainingsruimte. Deze plek is bestemd om nieuwe medewerkers op te leiden en om de laatste technieken op carwashgebied te belichten. Hello Carwash wordt de nieuwe showroom van DICO en gaat 4.000 m2 beslaan. De wasgelegenheid wordt op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam geplaatst. Het pand wordt in samenwerking met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed gebouwd.

Lees ook: 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.