DiBO breidt bedrijfsruimte Arendonk uit

DiBO breidt uit en vergroot de productiecapaciteit van de vestiging in Arendonk. Het bedrijf heeft het naburige perceel aan de linkerkant van het huidige pand gekocht. De bedrijfshal op het nieuw aangekochte perceel blijft behouden. Vervolgens zal een nieuwbouw gedeelte beide bestaande bedrijfsgebouwen verbinden.

Met deze uitbreiding zal de omvang van de bedrijfsruimte in Arendonk met 2.500 vierkante meter toenemen. In het nieuwe gedeelte komt een volledig geautomatiseerd magazijn en een expeditieruimte met twee laadruimtes. De magazijnruimte die vrijkomt in het bestaande DiBO pand maakt vervolgens plaats voor extra productieruimte.

In Arendonk worden onder meer self-carwashes geproduceerd. Ook staan verkoop(begeleiding) en projectrealisatie op de agenda. Met de aankoop van het perceel bedraagt het totale bedrijfsoppervlak 10.000 vierkante meter, waarvan 4.000 vierkante meter opslagruimte en 1.000 vierkante meter constructie.

Eerste impressie van het gebouw.

De overige 5.000 vierkante meter is gedeeltelijk bedoeld als kantoorruimte en fungeert tevens onder meer als assemblage ruimte en als testruimte voor de machines. Het nieuw aan te bouwen deel wordt negen meter hoog en wordt voorzien van twee laad- en loskades. De grondwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DiBO breidt bedrijfsruimte Arendonk uit | CarwashPro