Waarom juist deze self-carwash in Kiev werd geplaatst

In de Oekrainse regio Kiev werd een self-carwash van DiBO geplaatst. Het gaat hier om de DiBO NEW 2000 self-carwash met vrijstaande bedieningstotems (type D5). De wasgelegenheid is voorzien van inbraakveilig glas en beschikt over zeven wasprogramma’s.

De bedieningstotems en de technische installatie voor de self-carwash werden door DiBO geleverd en ter plaatse geïnstalleerd door DiBO Ukraine. Deze partij stond ook in voor de realisatie van het gebouw.

De wasgelegenheid beschikt over vier overdekte wasplaatsen. Daarnaast staat er een wasplaats in de open lucht en deze heeft in het midden de technische ruimte staan. De bedieningspanelen zijn gemaakt uit inbraakveilig en aanraakgevoelig glas. Klanten kunnen er betalen met tokens en jetons.

Zeven wasprogramma’s

Er zijn zeven wasprogramma’s beschikbaar, waaronder het DiBO high foaming schuimsysteem. Hierbij wordt via een schuimlans en borstel een luchtig en goed hechtend schuim op de wagen aangebracht. Verder kunnen klanten er kiezen uit: voorwas, spoelen, hot wax en glansspoelen met osmose water.

Dankzij een gesloten koudwater vorstbeveiligingssysteem kan er ook bij vriestemperaturen gewassen worden. Deze optie is zeker geen overbodige luxe aangezien het kwik in de winter tot flink onder het vriespunt kan zakken in Kiev.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Waarom juist deze self-carwash in Kiev werd geplaatst | CarwashPro

Waarom juist deze self-carwash in Kiev werd geplaatst

In de Oekrainse regio Kiev werd een self-carwash van DiBO geplaatst. Het gaat hier om de DiBO NEW 2000 self-carwash met vrijstaande bedieningstotems (type D5). De wasgelegenheid is voorzien van inbraakveilig glas en beschikt over zeven wasprogramma’s.

De bedieningstotems en de technische installatie voor de self-carwash werden door DiBO geleverd en ter plaatse geïnstalleerd door DiBO Ukraine. Deze partij stond ook in voor de realisatie van het gebouw.

De wasgelegenheid beschikt over vier overdekte wasplaatsen. Daarnaast staat er een wasplaats in de open lucht en deze heeft in het midden de technische ruimte staan. De bedieningspanelen zijn gemaakt uit inbraakveilig en aanraakgevoelig glas. Klanten kunnen er betalen met tokens en jetons.

Zeven wasprogramma’s

Er zijn zeven wasprogramma’s beschikbaar, waaronder het DiBO high foaming schuimsysteem. Hierbij wordt via een schuimlans en borstel een luchtig en goed hechtend schuim op de wagen aangebracht. Verder kunnen klanten er kiezen uit: voorwas, spoelen, hot wax en glansspoelen met osmose water.

Dankzij een gesloten koudwater vorstbeveiligingssysteem kan er ook bij vriestemperaturen gewassen worden. Deze optie is zeker geen overbodige luxe aangezien het kwik in de winter tot flink onder het vriespunt kan zakken in Kiev.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.