Politie, auto

Spoedsluiting Vlaardingse carwash wegens ‘gevaar openbare orde’

MB Carcleaning aan de Spoorstraat in Vlaardingen is door waarnemend burgemeester Herman Eenhoorn gesloten wegens “gevaar voor de openbare orde.” Op maandag 6 juli werd het pand op slot gedaan, nadat er de dag ervoor meldingen over een schietpartij binnenkwamen bij de politie. De burgemeester besloot tot een spoedsluiting over te gaan.

Op zondagmiddag 5 juli ontving de politie volgens Vlaardingen24.nl berichten over een beschieting van het gebouw. Er zouden kogelgaten te zien zijn in de ruiten van de wasgelegenheid. Agenten vonden munitie op de gewraakte plek. In de nacht van zondag op maandag kwam er een melding van een mogelijke schietpartij aan de Spoorstraat binnen. Toen de politie poolshoogte nam, troffen zij kogelfragmenten en kogelinslagen aan.

Eenhoorn besloot om de carwash te sluiten om verder “gevaar voor de openbare orde” uit te sluiten.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spoedsluiting Vlaardingse carwash wegens ‘gevaar openbare orde’ | CarwashPro
Politie, auto

Spoedsluiting Vlaardingse carwash wegens ‘gevaar openbare orde’

MB Carcleaning aan de Spoorstraat in Vlaardingen is door waarnemend burgemeester Herman Eenhoorn gesloten wegens “gevaar voor de openbare orde.” Op maandag 6 juli werd het pand op slot gedaan, nadat er de dag ervoor meldingen over een schietpartij binnenkwamen bij de politie. De burgemeester besloot tot een spoedsluiting over te gaan.

Op zondagmiddag 5 juli ontving de politie volgens Vlaardingen24.nl berichten over een beschieting van het gebouw. Er zouden kogelgaten te zien zijn in de ruiten van de wasgelegenheid. Agenten vonden munitie op de gewraakte plek. In de nacht van zondag op maandag kwam er een melding van een mogelijke schietpartij aan de Spoorstraat binnen. Toen de politie poolshoogte nam, troffen zij kogelfragmenten en kogelinslagen aan.

Eenhoorn besloot om de carwash te sluiten om verder “gevaar voor de openbare orde” uit te sluiten.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.