Foto: Frank van de Ven

Erik Stern en Jan Paul Kerkhof te gast in uitzending TankPro TV

Foto: Frank van de Ven

De volgende uitzending van TankPro TV staat woensdag 8 juli van 16.00 tot 16.30 uur in de agenda. Hoe interessant is het voor tankstations om werk te maken van hun carwash? In de studio zijn Erik Stern (BOVAG) en tankstation-ondernemer Jan Paul Kerkhof (BP Kerkhof) te gast. De videoreportage staat dit keer in het teken van de carwashoplossing FuelWash. Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash vertelt wat de voordelen zijn voor tankstation-ondernemers om hiermee aan de slag te gaan.

De uitzendingen vinden plaats vanuit de professionele studio van TankPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het YouTube-kanaal van TankPro. De uitzendingen worden daar na afloop ook geplaatst zodat ze teruggekeken kunnen worden. Hieronder is de uitzending vanaf 16.00 te volgen.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Erik Stern en Jan Paul Kerkhof te gast in uitzending TankPro TV | CarwashPro
Foto: Frank van de Ven

Erik Stern en Jan Paul Kerkhof te gast in uitzending TankPro TV

Foto: Frank van de Ven

De volgende uitzending van TankPro TV staat woensdag 8 juli van 16.00 tot 16.30 uur in de agenda. Hoe interessant is het voor tankstations om werk te maken van hun carwash? In de studio zijn Erik Stern (BOVAG) en tankstation-ondernemer Jan Paul Kerkhof (BP Kerkhof) te gast. De videoreportage staat dit keer in het teken van de carwashoplossing FuelWash. Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash vertelt wat de voordelen zijn voor tankstation-ondernemers om hiermee aan de slag te gaan.

De uitzendingen vinden plaats vanuit de professionele studio van TankPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het YouTube-kanaal van TankPro. De uitzendingen worden daar na afloop ook geplaatst zodat ze teruggekeken kunnen worden. Hieronder is de uitzending vanaf 16.00 te volgen.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.