Laatste eer voor overleden medewerker, begrafenisstoet door de carwash

Soft Touch Auto Wash in het Amerikaanse Camby bewees een laatste eer aan een overleden medewerker door de lijkwagen, met daarin de kist, te wassen. David Duke werkte ruim tien jaar bij de carwash in Indianapolis. Zijn dochter deed verslag van het afscheid op het platform TikTok.

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Dat gezegde gaat volledig op voor David Duke, een medewerker van de Soft Touch Auto Wash in Amerika, die onlangs onverwachts overleed. Zijn familie wilde hem een laatste eer bewijzen door met de begrafenisstoet langs zijn werkplaats te gaan.

Eigenaar Mike Harrel vertelt tegenover het Amerikaanse nieuwsplatform WishTV dat hij Duke meer dan elf jaar geleden ontmoette bij een sollicitatie. “Sinds hij begon zijn er maar heel weinig dagen geweest dat hij niet in ieder geval was langs geweest bij de wasstraat.”

Dochter Kristen Driver zegt in hetzelfde artikel: “hij zou elk excuus vinden om er op zijn vrije dagen heen te gaan, bijvoorbeeld om de parkeerplaats te controleren op munten en ervoor te zorgen dat er nergens afval was.”

Driver wilde voor de begrafenis iets speciaals doen en informeerde bij het uitvaartcentrum of de stoet langs de carwash kon. Zowel de uitvaartonderneming als de carwash wilden graag meewerken aan het eerbetoon.

Voor de carwash is het overlijden van Duke een groot verlies. Eigenaar Herrel: “alle klanten kenden hem bij naam. Mensen hebben ons gevraagd waar hij is nu ze hem niet zien. Hij was gewoon een uniek persoon.”

Carwasheigenaar Harrell vertelt dat hij veel lijkwagens door zijn wasstraat heeft gehad, maar dit is de eerste keer dat hij niet leeg was. “Het was een eer om dit voor Duke te doen.”

@drivingmissdaisy7

One last ride through his second home. #dad #gonetoosoon #ourangel #fyp #foryoupage

♬ Dancing In The Sky – Samantha Harvey

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Laatste eer voor overleden medewerker, begrafenisstoet door de carwash | CarwashPro

Laatste eer voor overleden medewerker, begrafenisstoet door de carwash

Soft Touch Auto Wash in het Amerikaanse Camby bewees een laatste eer aan een overleden medewerker door de lijkwagen, met daarin de kist, te wassen. David Duke werkte ruim tien jaar bij de carwash in Indianapolis. Zijn dochter deed verslag van het afscheid op het platform TikTok.

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Dat gezegde gaat volledig op voor David Duke, een medewerker van de Soft Touch Auto Wash in Amerika, die onlangs onverwachts overleed. Zijn familie wilde hem een laatste eer bewijzen door met de begrafenisstoet langs zijn werkplaats te gaan.

Eigenaar Mike Harrel vertelt tegenover het Amerikaanse nieuwsplatform WishTV dat hij Duke meer dan elf jaar geleden ontmoette bij een sollicitatie. “Sinds hij begon zijn er maar heel weinig dagen geweest dat hij niet in ieder geval was langs geweest bij de wasstraat.”

Dochter Kristen Driver zegt in hetzelfde artikel: “hij zou elk excuus vinden om er op zijn vrije dagen heen te gaan, bijvoorbeeld om de parkeerplaats te controleren op munten en ervoor te zorgen dat er nergens afval was.”

Driver wilde voor de begrafenis iets speciaals doen en informeerde bij het uitvaartcentrum of de stoet langs de carwash kon. Zowel de uitvaartonderneming als de carwash wilden graag meewerken aan het eerbetoon.

Voor de carwash is het overlijden van Duke een groot verlies. Eigenaar Herrel: “alle klanten kenden hem bij naam. Mensen hebben ons gevraagd waar hij is nu ze hem niet zien. Hij was gewoon een uniek persoon.”

Carwasheigenaar Harrell vertelt dat hij veel lijkwagens door zijn wasstraat heeft gehad, maar dit is de eerste keer dat hij niet leeg was. “Het was een eer om dit voor Duke te doen.”

@drivingmissdaisy7

One last ride through his second home. #dad #gonetoosoon #ourangel #fyp #foryoupage

♬ Dancing In The Sky – Samantha Harvey

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.