Reinigingsmiddelenfabrikant Nerta blaast vijftig kaarsjes uit

Nerta zorgt al vijftig jaar voor schone auto’s en vrachtwagens. De Belgische reinigingsmiddelenfabrikant heeft de laatste vijf decennia een assortiment met meer dan 250 producten opgebouwd. De onderneming is actief in meer dan zeventig landen. 

“Bij Nerta zijn we trots op het werk dat vanaf het begin in 1971 is ontwikkeld”, laat het bedrijf weten. “Dankzij de kennis die is opgedaan door vijf decennia ervaring in het reinigen, leveren van eenvoudige en veelzijdige oplossingen aan de markt, aangepast aan de lokale behoeften en gebruiken met als uiteindelijke doel het verhogen van de werkefficiëntie en productiviteit.” Nerta is sinds de start een familiebedrijf en heeft de blik op de lange termijn.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Reinigingsmiddelenfabrikant Nerta blaast vijftig kaarsjes uit | CarwashPro

Reinigingsmiddelenfabrikant Nerta blaast vijftig kaarsjes uit

Nerta zorgt al vijftig jaar voor schone auto’s en vrachtwagens. De Belgische reinigingsmiddelenfabrikant heeft de laatste vijf decennia een assortiment met meer dan 250 producten opgebouwd. De onderneming is actief in meer dan zeventig landen. 

“Bij Nerta zijn we trots op het werk dat vanaf het begin in 1971 is ontwikkeld”, laat het bedrijf weten. “Dankzij de kennis die is opgedaan door vijf decennia ervaring in het reinigen, leveren van eenvoudige en veelzijdige oplossingen aan de markt, aangepast aan de lokale behoeften en gebruiken met als uiteindelijke doel het verhogen van de werkefficiëntie en productiviteit.” Nerta is sinds de start een familiebedrijf en heeft de blik op de lange termijn.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.