CarwashProTV: Hanex geeft non-food uit handen en EenzetCarwash over het carwashlandschap

Krijg je een schonere auto bij onbemand wassen? Wat is de noodzaak van een locatieanalyse voor een carwash? En wat kan je met digitalisering? Deze thema’s en meer bespreken we woensdag met Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash in CarwashProTV. Ook in de uitzending: een kijkje bij de Esso-locatie van Hanex in Rosmalen waar de non-food schappen opnieuw zijn ingericht in samenwerking met Newco.

In de uitzending van TankPro- en CarwashProTV schuift onder meer Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash aan. De eerstvolgende editie van het TankPro magazine (verschijning 20 april) staat in het teken van de carwash. In het magazine is een uitgebreid interview te lezen met salesmanager Mekelenkamp en directeur Mark Jacobs. In het interview bespreken de twee het Nederlandse carwashlandschap aan de hand van een zestal stellingen. Samen met Mekelenkamp nemen we in de uitzending alvast een aantal van deze stellingen door.

Car care in de schappen

Deze week gingen we voor de reportage op locatie naar Hanex in Rosmalen, een Esso-tankstation met rollover. In Rosmalen kan je terecht voor lekker eten, alsook voor wassen, stofzuigen en de bandenspanning. De locatie heeft daarnaast een grote textielwasmachine. In de non-foodschappen van de shop liggen onder meer autoverzorgingsproducten zoals sprays, sponsen, zemen en wissers.

Reden voor het bezoek is de herinrichting van de deze schappen van Hanex door Newco. Met de opkomst van vers eten en koffie bij tanklocaties is er steeds minder ruimte voor het non-foodschap. Newco helpt met een locatie analyse en zorgt ervoor dat de voorraden op niveau blijft. Is het een locatie met carwash zoals Hanex in Rosmalen? Dan is er meer ruimte voor car care producten. Bij snelweglocaties worden dan juist meer telefoonladers aangeboden.

De uitzending is woensdag 7 april om 16.00 uur live te zien. Daarna is deze op ieder gewenst tijdstip terug te kijken.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.