Vermeulen opent tankstation en carwash onder eigen naam

Oliehandel Vermeulen Kampen opende eind april een gloednieuw tankstation in het Overijsselse IJsselmuiden. De locatie is de zevende van het bedrijf, maar de eerste die geëxploiteerd wordt onder de eigen naam Vermeulen. Bij de locatie komt een wasstraat van 35 meter – ook de eerste carwash met de naam Vermeulen. 

Directeur Rik Vermeulen is tevreden met de nieuwe locatie aan de Manenbergring in IJsselmuide: “Ik ben trots. Het is een super resultaat.” Klanten kunnen onder de luifel terecht voor verschillende brandstoffen. Naast meerdere soorten benzine en diesel, biedt Vermeulen ook HVO50 en AdBlue aan op het terrein.

Het tankstation is nu nog onbemand, maar op korte termijn komen er ook een nieuwe shop en een kettingwasstraat van 35 meter. Volgend jaar januari moet alles klaar zijn.

De overige zes tankstations van het bedrijf voeren het Esso-merk. Alle locaties zijn te vinden in Overijssel. Vier van die locaties zijn bemand en hebben ook een carwash. Het is overigens niet het laatste tankstation met het eigen merk, want volgens Vermeulen volgen er nog meer.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vermeulen opent tankstation en carwash onder eigen naam | CarwashPro

Vermeulen opent tankstation en carwash onder eigen naam

Oliehandel Vermeulen Kampen opende eind april een gloednieuw tankstation in het Overijsselse IJsselmuiden. De locatie is de zevende van het bedrijf, maar de eerste die geëxploiteerd wordt onder de eigen naam Vermeulen. Bij de locatie komt een wasstraat van 35 meter – ook de eerste carwash met de naam Vermeulen. 

Directeur Rik Vermeulen is tevreden met de nieuwe locatie aan de Manenbergring in IJsselmuide: “Ik ben trots. Het is een super resultaat.” Klanten kunnen onder de luifel terecht voor verschillende brandstoffen. Naast meerdere soorten benzine en diesel, biedt Vermeulen ook HVO50 en AdBlue aan op het terrein.

Het tankstation is nu nog onbemand, maar op korte termijn komen er ook een nieuwe shop en een kettingwasstraat van 35 meter. Volgend jaar januari moet alles klaar zijn.

De overige zes tankstations van het bedrijf voeren het Esso-merk. Alle locaties zijn te vinden in Overijssel. Vier van die locaties zijn bemand en hebben ook een carwash. Het is overigens niet het laatste tankstation met het eigen merk, want volgens Vermeulen volgen er nog meer.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.