CarwashProTV kijkt achter de schermen bij All-in Carwash in Echt

All-in Carwash in Echt is een volledig geautomatiseerde wasstraat waar tot 120 auto’s per uur gewassen kunnen worden. Een auto doet er 6 minuten over om over de kettingbaan van 53 meter te gaan. Kijk mee achter de schermen in deze ‘virtual car wash tour’. 

All-in Carwash in Echt heeft vijftien medewerkers, waarvan zes fulltimers. De machines zijn van Christ en werken elektrisch, er zit niets hydraulisch tussen. Het dak van de carwash is volledig bedekt met zonnepanelen. Er wordt gewassen met osmosewater zodat de voertuigen streeploos opdrogen, binnen staan twee silo’s waar 150.000 liter in zit.

Behalve de kettingbaan heeft All-in Carwash ook een rollover voor hogere voertuigen zoals bussen, campers en caravans. Er kan overdekt worden gestofzuigd. Ook verzorgt de locatie interieurreiniging en detailing. Er staat een tweede vestiging van All-in Carwash op de planning in Nederweert.

De video is onderdeel van de Car Wash Show Europe, vandaar dat het Engelstalig is.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashProTV kijkt achter de schermen bij All-in Carwash in Echt | CarwashPro

CarwashProTV kijkt achter de schermen bij All-in Carwash in Echt

All-in Carwash in Echt is een volledig geautomatiseerde wasstraat waar tot 120 auto’s per uur gewassen kunnen worden. Een auto doet er 6 minuten over om over de kettingbaan van 53 meter te gaan. Kijk mee achter de schermen in deze ‘virtual car wash tour’. 

All-in Carwash in Echt heeft vijftien medewerkers, waarvan zes fulltimers. De machines zijn van Christ en werken elektrisch, er zit niets hydraulisch tussen. Het dak van de carwash is volledig bedekt met zonnepanelen. Er wordt gewassen met osmosewater zodat de voertuigen streeploos opdrogen, binnen staan twee silo’s waar 150.000 liter in zit.

Behalve de kettingbaan heeft All-in Carwash ook een rollover voor hogere voertuigen zoals bussen, campers en caravans. Er kan overdekt worden gestofzuigd. Ook verzorgt de locatie interieurreiniging en detailing. Er staat een tweede vestiging van All-in Carwash op de planning in Nederweert.

De video is onderdeel van de Car Wash Show Europe, vandaar dat het Engelstalig is.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.