Brandschoon Carwash is een toekomstbestendige wasstraat

Na een verbouwing van een bijzondere locatie heeft Brandschoon Carwash in Zundert op 1 mei haar deuren geopend voor het publiek. In de voormalige brandweerkazerne huist nu een toekomstbestendige wasstraat.

Brandschoon is een kettingwasstraat met wasboxen van Christ in Zundert. In de regio zijn weliswaar andere carwashes, maar volgens eigenares Kiona van den Broek is dit de enige met een luxere positionering. Bij Brandschoon kunnen zo’n vijftig tot zestig schone auto’s per uur naar buiten komen.

Van den Broek heeft zich bij het bepalen van de leveranciers goed verdiept in de mogelijkheden en wat er past bij hun wensen. Ze legt uit: “Omdat wij nieuw zijn in de branche en er in de directe omgeving van ons dorp geen vergelijkbare wasstraat gevestigd is, vonden we het belangrijk voor betalen, beheer en marketing ervaren partners te vinden die samen met ons deze carwash in één keer goed in de markt kan kunnen zetten en dat we alles goed geregeld hebben.”

Kassasysteem

Voor de wasstraat kozen zij voor een combinatie van Extendas, Walnut, Plus12 en MoreGrip. Deze combinatie is ontstaan na het gesprek dat Brandschoon Carwash vorig jaar heeft gehad met Jordy Loos van Extendas. “We zochten een kassasysteem wat eenvoudig in gebruik, efficiënt en flexibel is, uiteindelijk zijn we eigenlijk op hetzelfde moment in contact gekomen met zowel Michiel van Walnut als Jordy van Extendas. Na Jordy’s presentatie over de SPINpos kassa waren we eigenlijk meteen overtuigd dat dit een systeem is wat bij ons past in combinatie met de kentekenherkenning en loyalty software van Walnut.”

Tekst gaat verder onder de foto

Ook de wasstraat aansturing was snel bepaald: “Voor ons was belangrijk dat de kassa ook de wasstraat aan zou kunnen sturen, daar kwam MoreGrip om de hoek kijken via Jordy. Omdat zij ervaring hebben in het maken van de koppeling tussen de Christ wasstraat en het kassasysteem van Extendas was al snel duidelijk dat we ook hen aan boord nodig hadden.”

Voor de marketing is Brandschoon Carwash in zee gegaan met Plus12, zij koppelen namelijk gemakkelijk met de software van Walnut Loyalty. Kiona: “Extra voordeel is dat de SPIN backend van Extendas de centrale hub is voor al onze gegevens; transacties, relaties, gegevensuitwisseling met PLUS12 en Walnut Loyalty. Zo hebben we altijd grip op onze onderneming.”

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.