Thema-uitzending CarwashProTV: Is laden te combineren met wassen?

In een speciale XL-uitzending van TankPro- en CarwashProTV op 16 juni gaan we dieper in op het thema laden. Arie Schippers van Schippersstop bij Eindhoven laat in een reportage zien hoe hij laden en wassen combineert op de locatie. Te gast in de studio zijn onder meer Willemjan van Golstein Brouwers (VGB Tankstations), Arie Bal (TSG Charge) en Patrick Roozeman (MultiTankcard). 

De uitzending van TankPro- en CarwashProTV op woensdag 16 juni staat helemaal in het teken van laden. Het programma is gratis te bekijken en duurt van 16:00 tot 17:00. Na registratie kan je live meekijken en via de chatfunctie kan je gemakkelijk in gesprek met de sprekers in de studio én met elkaar.

Het programma

Dit komt er kijken bij een laadplein

Willemjan van Golstein Brouwers van VGB Tankstations is een man van de praktijk. VGB telt twee stations: Shell Peelland en Greenpoint, beiden zijn te vinden in het Brabantse Asten. Bij de Shell van VGB kan je tevens wassen. VBG begon meer dan een eeuw geleden met stookhout en later kolen en is dus al heel lang bezig met de energietransitie. Sinds kort is er bij het Shell-station ook een laadplein te vinden. De snelladers zijn uniek in Asten en omgeving. Van Golstein Brouwers legt in de uitzending uit wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van een laadplein.

Laadgedrag

Patrick Roozeman van MultiTankcard geeft inzicht in het laadgedrag van klanten. MultiTankcard is een aanbieder van universele tankpassen en met een grote acceptatie bij tankstations, carwashes en laadpunten in Nederland kunnen zij veel zeggen over ons laadgedrag. Het aantal laadplekken neemt toe, maar hoeveel meer wordt er nu daadwerkelijk geladen? En hoe trouw zijn klanten eigenlijk aan de locatie waar ze tanken?

Reportage bij Schippersstop

Het tankstation van SchippersStop bij Eindhoven is opgebouwd rondom een circuit. En je kunt er als klant alles, van truckwash tot bakery én een laadplein. Schippers zorgt ook voor de installatie van laadpalen bij andere tankstations. Arie Schippers laat in een reportage op locatie zien hoe het zit met laden.

Begeleiding

Er zijn al flink wat auto’s die elektrisch rijden, maar in de toekomst groeit dat aantal naar verwachting explosief. Pomphouders moeten daarom de keuze maken of, wanneer en waar ze een laadpaal plaatsen. En welk type lader kies je dan? Arie Bal van TSG Charge begeleidt de klanten van A tot Z in dat proces.

Geld in het laatje

John Dijkman is commercieel directeur van familiebedrijf Hamer. De onderneming houdt zich bezig met technische installaties, waaronder ook steeds vaker laadpalen. Investeringen in laders kunnen best fors zijn, dus het is zeker voor de kleinere ondernemer belangrijk om te weten of er ook geld mee in het laatje komt. Dijkman legt uit hoe dat mogelijk is en waar de tankstationhouder op moet letten.

Ontwikkeling

Namens de VNPI (Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie) staat Marnix Koopmans in nauw contact met grote partijen in de sector, zoals Tamoil Nederland, Varo Energy en Shell. Koopmans heeft daardoor scherp zicht op wat er in de sector gebeurt. Hij vertelt in de uitzending over de ontwikkelingen die hij bij de leden van de VNPI, maar ook daarbuiten waarneemt.

Je kunt de online uitzending volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Schrijf je nu in. Niet in de gelegenheid om te kijken? Meld je dan toch aan; iedereen ontvangt na afloop een terugkijklink.

De thema-uitzending Laden wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Thema-uitzending CarwashProTV: Is laden te combineren met wassen? | CarwashPro

Thema-uitzending CarwashProTV: Is laden te combineren met wassen?

In een speciale XL-uitzending van TankPro- en CarwashProTV op 16 juni gaan we dieper in op het thema laden. Arie Schippers van Schippersstop bij Eindhoven laat in een reportage zien hoe hij laden en wassen combineert op de locatie. Te gast in de studio zijn onder meer Willemjan van Golstein Brouwers (VGB Tankstations), Arie Bal (TSG Charge) en Patrick Roozeman (MultiTankcard). 

De uitzending van TankPro- en CarwashProTV op woensdag 16 juni staat helemaal in het teken van laden. Het programma is gratis te bekijken en duurt van 16:00 tot 17:00. Na registratie kan je live meekijken en via de chatfunctie kan je gemakkelijk in gesprek met de sprekers in de studio én met elkaar.

Het programma

Dit komt er kijken bij een laadplein

Willemjan van Golstein Brouwers van VGB Tankstations is een man van de praktijk. VGB telt twee stations: Shell Peelland en Greenpoint, beiden zijn te vinden in het Brabantse Asten. Bij de Shell van VGB kan je tevens wassen. VBG begon meer dan een eeuw geleden met stookhout en later kolen en is dus al heel lang bezig met de energietransitie. Sinds kort is er bij het Shell-station ook een laadplein te vinden. De snelladers zijn uniek in Asten en omgeving. Van Golstein Brouwers legt in de uitzending uit wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van een laadplein.

Laadgedrag

Patrick Roozeman van MultiTankcard geeft inzicht in het laadgedrag van klanten. MultiTankcard is een aanbieder van universele tankpassen en met een grote acceptatie bij tankstations, carwashes en laadpunten in Nederland kunnen zij veel zeggen over ons laadgedrag. Het aantal laadplekken neemt toe, maar hoeveel meer wordt er nu daadwerkelijk geladen? En hoe trouw zijn klanten eigenlijk aan de locatie waar ze tanken?

Reportage bij Schippersstop

Het tankstation van SchippersStop bij Eindhoven is opgebouwd rondom een circuit. En je kunt er als klant alles, van truckwash tot bakery én een laadplein. Schippers zorgt ook voor de installatie van laadpalen bij andere tankstations. Arie Schippers laat in een reportage op locatie zien hoe het zit met laden.

Begeleiding

Er zijn al flink wat auto’s die elektrisch rijden, maar in de toekomst groeit dat aantal naar verwachting explosief. Pomphouders moeten daarom de keuze maken of, wanneer en waar ze een laadpaal plaatsen. En welk type lader kies je dan? Arie Bal van TSG Charge begeleidt de klanten van A tot Z in dat proces.

Geld in het laatje

John Dijkman is commercieel directeur van familiebedrijf Hamer. De onderneming houdt zich bezig met technische installaties, waaronder ook steeds vaker laadpalen. Investeringen in laders kunnen best fors zijn, dus het is zeker voor de kleinere ondernemer belangrijk om te weten of er ook geld mee in het laatje komt. Dijkman legt uit hoe dat mogelijk is en waar de tankstationhouder op moet letten.

Ontwikkeling

Namens de VNPI (Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie) staat Marnix Koopmans in nauw contact met grote partijen in de sector, zoals Tamoil Nederland, Varo Energy en Shell. Koopmans heeft daardoor scherp zicht op wat er in de sector gebeurt. Hij vertelt in de uitzending over de ontwikkelingen die hij bij de leden van de VNPI, maar ook daarbuiten waarneemt.

Je kunt de online uitzending volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Schrijf je nu in. Niet in de gelegenheid om te kijken? Meld je dan toch aan; iedereen ontvangt na afloop een terugkijklink.

De thema-uitzending Laden wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.