Acht Enviem-stations krijgen nieuwe textielwasserette

Prontophot-Holland is volop bezig met het plaatsen van wasmachines bij verschillende Enviem-tankstations. In totaal krijgen acht locaties, de meeste ook met carwash, een gloednieuwe zelfbediening textielwasserette.

De apparaten worden op de voorterreinen van de tankstations geplaatst. ‘’Onze wasmachines zorgen voor leuke reacties, meer klanten op een locatie en leveren extra inkomsten op’’, laat Ivo Gijsbers van het bedrijf Prontophot weten.

Onderhoud

De eigenaren hebben zelf overigens weinig omkijken naar de machines, want het onderhoud wordt gepleegd door een eigen technisch team van het bedrijf uit Hapert. “We werken volgens de hoogste normen door te werken met antibacteriële, hypoallergene- en antivirale middelen”, vervolgt Gijsbers.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

De nieuwe textielwasserette van Prontophot bij het BP-tankstation in Hoevelaken.

De nieuwe Revolution textielwasserettes, waar tot achttien kilogram in gewassen en gedroogd kan worden, werden onder andere geplaatst bij BP Gaasperdam in Amsterdam, Gulf Ede, Gulf Veenendaal, BP Beverwijk en BP Hoevelaken. Daarnaast plaatst Prontophot ook wasmachines in samenwerking met Tamoil. Shell Duinzicht in Zandvoort kreeg de zogenaamde Revolution Compact Slim Valina textielwasserette.

Enviem heeft zo’n honderd bemande locaties met verschillende merken, waaronder TinQ, BP en SuperTank. Vooralsnog gaat het om acht locaties die de nieuwe wasmachines krijgen. Voor Prontophot vormen de wasmachines sinds 2014 een van de vier productgroepen waar het bedrijf zich mee bezighoudt. Ook pasfotostudio’s, kinderspeelautomaten en foto gerelateerde producten zoals kiosken maken onderdeel uit van de portefeuille.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Acht Enviem-stations krijgen nieuwe textielwasserette | CarwashPro