Vollenhoven in carwash en bakery aan de slag met splinternieuwe kassa’s

Vollenhoven heeft twee nieuwe kassa’s van Extendas in gebruik genomen. Zowel bij het BP-tankstation in Eindhoven als bij DeMeeuwWash in Bergen op Zoom werd een gloednieuwe SPINpos kassa geplaatst. 

De twee kassa’s hebben verschillende doeleinden. Bij het tankstation aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven dient de SPINpos van Extendas voor de shop, waar met het concept van Bufkes wordt gewerkt. Vorige week werd eenzelfde kassa geplaatst op de bemande locatie van Vollenhoven in Sint Oedenrode, waar het bedrijf dan ook de tweede Bufkes-locatie opent.

Stroom en internet

Stijn Bakker, IT Projectleider bij Vollenhoven: ‘’We kiezen voor de SPINpos kassa omdat we in relatief korte tijd op iedere locatie een volwaardige kassa kunnen realiseren. Het enige wat je nodig hebt is stroom en internet. Hierdoor kunnen we op iedere gewenste locatie met weinig inspanning een kassa plaatsen, iets wat met een traditionele kassa vaak een groot project met zich meebrengt.’’

Bij de nieuw aangelegde carwash van het bedrijf in Bergen op Zoom werd een SPINpos iPad kassa geplaatst. Wasprogramma’s kunnen in het programma FuelOffice beheerd worden en via een koppeling met de backend (SPIN) worden ze naar de kassa gestuurd. “Bij DeMeeuwWash staat onze kassa met een bonprinter en PIN terminal. De eerste ervaringen zijn zeer positief, zowel op het gebied van installatie als op het gebied van gebruik. Extendas blijft de SpinPOS kassa continu ontwikkelen en wij helpen daar graag aan mee’’, aldus Bakker.

Naamsverandering

Onlangs maakte Vollenhoven Olie bekend de naam van het bedrijf te veranderen naar Vollenhoven. Vanwege de energietransitie waarin de sector zich bevindt, is het bedrijf afgestapt van het woord ‘Olie’.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vollenhoven in carwash en bakery aan de slag met splinternieuwe kassa’s | CarwashPro

Vollenhoven in carwash en bakery aan de slag met splinternieuwe kassa’s

Vollenhoven heeft twee nieuwe kassa’s van Extendas in gebruik genomen. Zowel bij het BP-tankstation in Eindhoven als bij DeMeeuwWash in Bergen op Zoom werd een gloednieuwe SPINpos kassa geplaatst. 

De twee kassa’s hebben verschillende doeleinden. Bij het tankstation aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven dient de SPINpos van Extendas voor de shop, waar met het concept van Bufkes wordt gewerkt. Vorige week werd eenzelfde kassa geplaatst op de bemande locatie van Vollenhoven in Sint Oedenrode, waar het bedrijf dan ook de tweede Bufkes-locatie opent.

Stroom en internet

Stijn Bakker, IT Projectleider bij Vollenhoven: ‘’We kiezen voor de SPINpos kassa omdat we in relatief korte tijd op iedere locatie een volwaardige kassa kunnen realiseren. Het enige wat je nodig hebt is stroom en internet. Hierdoor kunnen we op iedere gewenste locatie met weinig inspanning een kassa plaatsen, iets wat met een traditionele kassa vaak een groot project met zich meebrengt.’’

Bij de nieuw aangelegde carwash van het bedrijf in Bergen op Zoom werd een SPINpos iPad kassa geplaatst. Wasprogramma’s kunnen in het programma FuelOffice beheerd worden en via een koppeling met de backend (SPIN) worden ze naar de kassa gestuurd. “Bij DeMeeuwWash staat onze kassa met een bonprinter en PIN terminal. De eerste ervaringen zijn zeer positief, zowel op het gebied van installatie als op het gebied van gebruik. Extendas blijft de SpinPOS kassa continu ontwikkelen en wij helpen daar graag aan mee’’, aldus Bakker.

Naamsverandering

Onlangs maakte Vollenhoven Olie bekend de naam van het bedrijf te veranderen naar Vollenhoven. Vanwege de energietransitie waarin de sector zich bevindt, is het bedrijf afgestapt van het woord ‘Olie’.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.