Let op: valse 50 eurobiljetten in omloop

BETA waarschuwt voor valse 50 eurobiljetten die in omloop zijn. Vanuit verschillende hoeken heeft de branchevereniging geluiden ontvangen dat er nepgeld wordt ingeleverd bij tankstations. Laat het aan de medewerkers weten en blijf alert. 

Vals geld is illegaal en dat wil je niet in de kassa hebben. Het is daarnaast belangrijk om de software van het vals geld-apparatuur up-to-date te maken en de werknemers te vragen om te allen tijde de biljetten door de machine te halen om te controleren of het geld vals is of niet.

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Let op: valse 50 eurobiljetten in omloop | CarwashPro

Let op: valse 50 eurobiljetten in omloop

BETA waarschuwt voor valse 50 eurobiljetten die in omloop zijn. Vanuit verschillende hoeken heeft de branchevereniging geluiden ontvangen dat er nepgeld wordt ingeleverd bij tankstations. Laat het aan de medewerkers weten en blijf alert. 

Vals geld is illegaal en dat wil je niet in de kassa hebben. Het is daarnaast belangrijk om de software van het vals geld-apparatuur up-to-date te maken en de werknemers te vragen om te allen tijde de biljetten door de machine te halen om te controleren of het geld vals is of niet.

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.