Kärcher lanceert nieuwe schuimlans voor de wasbox

Kärcher heeft een nieuwe krachtige schuimlans voor wasboxen gelanceerd. Met de lans bedek je in slechts enkele seconden de auto met een dikke laag schuim die vuil en viezigheid van insecten effectief losmaakt. De juiste reinigingsmiddelen, een V-lanshouder en een zwenkarm maken het nieuwe aanbod compleet.

Kärcher breidt zijn assortiment voor wasboxen uit met een nieuw powerfoam en een nieuwe powerfoamlans. Met de nieuwe producten kan het voertuig binnen enkele seconden in een complete, volumineuze schuimlaag worden voorzien. Dit verwijdert vuil en insectenresten voor het wassen. De zachte en tegelijkertijd effectieve reiniging van het voertuig moet leiden tot een hoge klanttevredenheid en daarmee ook een toename van het aantal wasbeurten.

Accessoires

Met de nieuwe powerfoamlans kan het assortiment van wasmogelijkheden worden uitgebreid met drie extra wasprogramma’s: powerfoam, powerrimfoam en powerwax. Voor een eenvoudige hantering is een V-houder voor de hogedruklans en de powerschuimlans verkrijgbaar, met een dubbele zwenkarm voor een optimale slanggeleiding in de wasbox.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kärcher lanceert nieuwe schuimlans voor de wasbox | CarwashPro

Kärcher lanceert nieuwe schuimlans voor de wasbox

Kärcher heeft een nieuwe krachtige schuimlans voor wasboxen gelanceerd. Met de lans bedek je in slechts enkele seconden de auto met een dikke laag schuim die vuil en viezigheid van insecten effectief losmaakt. De juiste reinigingsmiddelen, een V-lanshouder en een zwenkarm maken het nieuwe aanbod compleet.

Kärcher breidt zijn assortiment voor wasboxen uit met een nieuw powerfoam en een nieuwe powerfoamlans. Met de nieuwe producten kan het voertuig binnen enkele seconden in een complete, volumineuze schuimlaag worden voorzien. Dit verwijdert vuil en insectenresten voor het wassen. De zachte en tegelijkertijd effectieve reiniging van het voertuig moet leiden tot een hoge klanttevredenheid en daarmee ook een toename van het aantal wasbeurten.

Accessoires

Met de nieuwe powerfoamlans kan het assortiment van wasmogelijkheden worden uitgebreid met drie extra wasprogramma’s: powerfoam, powerrimfoam en powerwax. Voor een eenvoudige hantering is een V-houder voor de hogedruklans en de powerschuimlans verkrijgbaar, met een dubbele zwenkarm voor een optimale slanggeleiding in de wasbox.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.