Doe mee met het CarwashPro-onderzoek naar digitalisering, schadebeheer en events

Het Carwash Professional Forum vindt in oktober plaats in Duitsland

Hoe vaak hebben carwashes te maken met schade? Ben je al bezig met abonnementswassen? En in hoeverre dragen events bij aan het verhogen van het aantal wassingen? CarwashPro doet onderzoek naar drie grote thema’s voor de sector: digitalisering, schadebeheer en de organisatie van events in de carwash.

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en de informatie zal worden gebruikt in een of meerdere artikelen op CarwashPro. Meedoen vraagt slechts enkele minuten tijd en er is ruimte om toelichting op antwoorden te geven. Alvast bedankt voor deelname!

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Doe mee met het CarwashPro-onderzoek naar digitalisering, schadebeheer en events | CarwashPro

Doe mee met het CarwashPro-onderzoek naar digitalisering, schadebeheer en events

Het Carwash Professional Forum vindt in oktober plaats in Duitsland

Hoe vaak hebben carwashes te maken met schade? Ben je al bezig met abonnementswassen? En in hoeverre dragen events bij aan het verhogen van het aantal wassingen? CarwashPro doet onderzoek naar drie grote thema’s voor de sector: digitalisering, schadebeheer en de organisatie van events in de carwash.

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en de informatie zal worden gebruikt in een of meerdere artikelen op CarwashPro. Meedoen vraagt slechts enkele minuten tijd en er is ruimte om toelichting op antwoorden te geven. Alvast bedankt voor deelname!

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.