De week in beeld: Met een winkelwagentje door de carwash

Met de nieuwe rubriek De Week in Beeld zet CarwashPro de beste acties en posts op social media van carwashes op een rijtje. Afgelopen week viel Bubbles Carwash uit Nederweert op met een actie in samenwerking met een supermarkt. Ook Truckwash 1 stond hoog in de newsfeed met de metamorfose van de locatie in Rilland. 

Winkelwagentje

Bubbles Carwash in Nederweert en de lokale Jumbo hebben samen een actie opgezet. Bij de boodschappen krijgt de klant zegeltjes om een keertje met korting het duurste programma bij Bubbles te krijgen. De carwash nam ter promotie een video op waarbij ze met een winkelwagentje door de wasstraat gaan.

Metamorfose

Truckwash 1 in Rilland is onder handen genomen en omgetoverd in de stijl van de Truckwash 1 Group. De truckwash deelt de foto’s van het resultaat op social media.

Nieuwe kettingbaan

Bas de Rooij van Carwash Larenstein in De Bilt is blij met de nieuwe kettingbaan die is geïnstalleerd. De kettingbaan is 32 meter, geheel van RVS en geleverd door Maintech. “Dag demonteren en een dag monteren en alles werkt weer”, aldus De Rooij.

Hebben we mooie posts gemist? Geef ons een seintje, dan nemen we het volgende week mee.

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De week in beeld: Met een winkelwagentje door de carwash | CarwashPro

De week in beeld: Met een winkelwagentje door de carwash

Met de nieuwe rubriek De Week in Beeld zet CarwashPro de beste acties en posts op social media van carwashes op een rijtje. Afgelopen week viel Bubbles Carwash uit Nederweert op met een actie in samenwerking met een supermarkt. Ook Truckwash 1 stond hoog in de newsfeed met de metamorfose van de locatie in Rilland. 

Winkelwagentje

Bubbles Carwash in Nederweert en de lokale Jumbo hebben samen een actie opgezet. Bij de boodschappen krijgt de klant zegeltjes om een keertje met korting het duurste programma bij Bubbles te krijgen. De carwash nam ter promotie een video op waarbij ze met een winkelwagentje door de wasstraat gaan.

Metamorfose

Truckwash 1 in Rilland is onder handen genomen en omgetoverd in de stijl van de Truckwash 1 Group. De truckwash deelt de foto’s van het resultaat op social media.

Nieuwe kettingbaan

Bas de Rooij van Carwash Larenstein in De Bilt is blij met de nieuwe kettingbaan die is geïnstalleerd. De kettingbaan is 32 meter, geheel van RVS en geleverd door Maintech. “Dag demonteren en een dag monteren en alles werkt weer”, aldus De Rooij.

Hebben we mooie posts gemist? Geef ons een seintje, dan nemen we het volgende week mee.

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.