De Week in Beeld: Veel Halloween-acties bij carwashes

Unsplash: Colton Sturgeon

Zombies, clowns, heksen en een schone auto. Halloween en carwashes gaan goed samen. Voor veel carwashes is Halloween de gelegenheid om eens goed uit te pakken met een event. Bij onder meer Shell De Wetering in Utrecht, Loogman in Heerhugowaard, Niels Autowas in Assen en Bubbles Carwash in Nederweert kan er worden gegriezeld. 

Met de rubriek De Week in Beeld zet CarwashPro de leukste acties en posts op social media van carwashes op een rijtje. De aankondigingen voor de ‘haunted carwashes’ zijn deze week niet van de lucht. In de Verenigde Staten wordt er veel werk gemaakt van deze feestdag in de carwash, maar in Nederland niet minder.

In de events zit enige overlap. Zo wordt Halloween vaak verspreid over meerdere avonden en zijn kaarten voor een wasbeurt op voorhand online te koop. Het event wordt aangegrepen om het beste wasprogramma onder de aandacht te brengen tegen een korting. Volgende week bespreken we in CarwashProTV het fenomeen van de horror carwash met onder meer Johan Teunissen van Shell De Wetering.

Dit zijn de opvallendste Nederlandse griezelacties. 

  • Bij Niels Autowas in Assen wordt twee avonden lang een Haunted Carwash gehouden.
  • ’t Vosje in Etten-Leur liet zich inspireren door Pennywise.
  • Bij Loogman in Heerhugowaard kunnen klanten na afloop nog een enge selfie maken.
  • Shell De Wetering in Utrecht deelt alvast de aftermovie van vorige keer.
  • Bubbles Carwash in Nederweert is al zo goed als uitverkocht.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Week in Beeld: Veel Halloween-acties bij carwashes | CarwashPro

De Week in Beeld: Veel Halloween-acties bij carwashes

Unsplash: Colton Sturgeon

Zombies, clowns, heksen en een schone auto. Halloween en carwashes gaan goed samen. Voor veel carwashes is Halloween de gelegenheid om eens goed uit te pakken met een event. Bij onder meer Shell De Wetering in Utrecht, Loogman in Heerhugowaard, Niels Autowas in Assen en Bubbles Carwash in Nederweert kan er worden gegriezeld. 

Met de rubriek De Week in Beeld zet CarwashPro de leukste acties en posts op social media van carwashes op een rijtje. De aankondigingen voor de ‘haunted carwashes’ zijn deze week niet van de lucht. In de Verenigde Staten wordt er veel werk gemaakt van deze feestdag in de carwash, maar in Nederland niet minder.

In de events zit enige overlap. Zo wordt Halloween vaak verspreid over meerdere avonden en zijn kaarten voor een wasbeurt op voorhand online te koop. Het event wordt aangegrepen om het beste wasprogramma onder de aandacht te brengen tegen een korting. Volgende week bespreken we in CarwashProTV het fenomeen van de horror carwash met onder meer Johan Teunissen van Shell De Wetering.

Dit zijn de opvallendste Nederlandse griezelacties. 

  • Bij Niels Autowas in Assen wordt twee avonden lang een Haunted Carwash gehouden.
  • ’t Vosje in Etten-Leur liet zich inspireren door Pennywise.
  • Bij Loogman in Heerhugowaard kunnen klanten na afloop nog een enge selfie maken.
  • Shell De Wetering in Utrecht deelt alvast de aftermovie van vorige keer.
  • Bubbles Carwash in Nederweert is al zo goed als uitverkocht.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.