CarwashProTV: Hoe ziet de toekomst voor de carwashsector eruit?

Hoe staat het met de carwash- en tankstationbranche? Welke trends zien we en waar gaat het naartoe met deze sectoren? Op onder andere die vragen zoeken we antwoorden in een nieuwe uitzending van Tank- en CarwashProTV. 

Woensdagmiddag om 16.00 uur kijk je weer naar een nieuwe aflevering van Tank- en CarwashProTV. Te gast is Yvonne Schutrup, eigenaresse van Bureau Star Line. Dit najaar doet Schutrup precies 25 jaar marktonderzoek voor tankstations en carwashes in de Benelux.

In de afgelopen decennia zag de marktonderzoekster de branche grote veranderingen doormaken: van bemand naar onbemand, de opkomst van duurzame motorbrandstoffen en de grote wasstraten die als paddestoelen uit de grond schieten. Ze vertelt over de ervaringen die ze heeft opgedaan en spreekt haar verwachting uit over de komende jaren.

Tankstation Honselersdijk

Ook nemen we een kijkje bij het nieuwe tankstation van EG Group in Honselersdijk. In het Zuid-Hollandse dorp wordt door Antea Group Nederland, Visiebouw en ContrAll hard gewerkt aan de bouw van een Texaco-tankstation. De locatie wordt voorzien van een Spar Express-shop, een carwash, een Starbucks, een Burger King en meerdere laadpalen voor elektrische voertuigen. Ook komen er ongeveer zeventig parkeerplekken op het terrein. De roll-over, wasboxen en stofzuigers zijn van WashTec.

De uitzending is hieronder live te bekijken. Deze is op ieder gewenst moment ook terug te kijken.

Wil jij ook eens over de branche vertellen in CarwashPro? Neem dan contact op met de redactie.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashProTV: Hoe ziet de toekomst voor de carwashsector eruit? | CarwashPro

CarwashProTV: Hoe ziet de toekomst voor de carwashsector eruit?

Hoe staat het met de carwash- en tankstationbranche? Welke trends zien we en waar gaat het naartoe met deze sectoren? Op onder andere die vragen zoeken we antwoorden in een nieuwe uitzending van Tank- en CarwashProTV. 

Woensdagmiddag om 16.00 uur kijk je weer naar een nieuwe aflevering van Tank- en CarwashProTV. Te gast is Yvonne Schutrup, eigenaresse van Bureau Star Line. Dit najaar doet Schutrup precies 25 jaar marktonderzoek voor tankstations en carwashes in de Benelux.

In de afgelopen decennia zag de marktonderzoekster de branche grote veranderingen doormaken: van bemand naar onbemand, de opkomst van duurzame motorbrandstoffen en de grote wasstraten die als paddestoelen uit de grond schieten. Ze vertelt over de ervaringen die ze heeft opgedaan en spreekt haar verwachting uit over de komende jaren.

Tankstation Honselersdijk

Ook nemen we een kijkje bij het nieuwe tankstation van EG Group in Honselersdijk. In het Zuid-Hollandse dorp wordt door Antea Group Nederland, Visiebouw en ContrAll hard gewerkt aan de bouw van een Texaco-tankstation. De locatie wordt voorzien van een Spar Express-shop, een carwash, een Starbucks, een Burger King en meerdere laadpalen voor elektrische voertuigen. Ook komen er ongeveer zeventig parkeerplekken op het terrein. De roll-over, wasboxen en stofzuigers zijn van WashTec.

De uitzending is hieronder live te bekijken. Deze is op ieder gewenst moment ook terug te kijken.

Wil jij ook eens over de branche vertellen in CarwashPro? Neem dan contact op met de redactie.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.