All-in Carwash Nederweert zo goed als klaar voor opening (fotoreportage)

Half oktober gaat de tweede vestiging van All-in Carwash dan echt open. Momenteel wordt er al testgewassen in Nederweert. De carwash ligt op een zichtlocatie pal bij een afslag aan snelweg A2. Alle techniek komt van Christ

Justin Verkoelen van All-in Carwash vertelt dat momenteel de puntjes op de i worden gezet in de nieuwe Limburgse carwash. Met drie weken gaat de nieuwe locatie officieel open. De carwash heeft een kettingbaan van 58 meter en kan veel meer wassen dan alleen de auto’s uit Nederweert. Verkoelen laat weten dat er inderdaad op de brede regio wordt gemikt en dat het potentieel groot is.

(Foto’s via Nederweert24)

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

All-in Carwash Nederweert zo goed als klaar voor opening (fotoreportage) | CarwashPro

All-in Carwash Nederweert zo goed als klaar voor opening (fotoreportage)

Half oktober gaat de tweede vestiging van All-in Carwash dan echt open. Momenteel wordt er al testgewassen in Nederweert. De carwash ligt op een zichtlocatie pal bij een afslag aan snelweg A2. Alle techniek komt van Christ

Justin Verkoelen van All-in Carwash vertelt dat momenteel de puntjes op de i worden gezet in de nieuwe Limburgse carwash. Met drie weken gaat de nieuwe locatie officieel open. De carwash heeft een kettingbaan van 58 meter en kan veel meer wassen dan alleen de auto’s uit Nederweert. Verkoelen laat weten dat er inderdaad op de brede regio wordt gemikt en dat het potentieel groot is.

(Foto’s via Nederweert24)

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.