Hanex wast 20 procent meer auto’s na plaatsing nieuwe rollover

Shell Hanex De Ruwaard heeft sinds augustus een nieuwe rollover van WashTec. Rob van Herpen, directeur van de Hanex Hospitality Group, zag het aantal wassingen bij de locatie flink toenemen. “We zien nu een stijging van 20 procent in het aantal klanten dat bij het station de auto komt wassen.”

Voordat de nieuwe rollover van WashTec bij het tankstation stond, werden jaarlijks rond de 8.000 tot 9.000 wassingen gedaan, vertelt Van Herpen. Hij hoopt dat dat aantal nu op 10.000 per jaar komt. “Ik ben van mening dat de hal gelijk opknapt als je een nieuwe machine plaatst. Als je daar een mooie promotie en een mooi verhaal omheen kan maken naar de klanten toe, krijg krijg je weer een nieuw elan aan bezoekers. En het is ook gewoon een goede en degelijke machine.”

Extra reden

De installatie bij het tankstation aan de Joost v.d. Vondellaan in het Noord-Brabantse Oss wordt al volop gebruikt, ziet de directeur. Hoewel het niet zo is dat het aantal wassingen de lucht inschiet na het plaatsen van een nieuwe rollover, gelooft hij wel dat het een extra reden is om naar het station te komen.

Van Herpen is dan ook overtuigd van de kansen van wassen bij tankstations. “Ik zie echt voor de toekomst wel kansen die nu niet benut worden. Het autowassen bij een tankstation heeft de afgelopen jaren, los van de ontwikkeling van de machines, stilgestaan.”

Klanten terughalen

“We zijn door de grote carwashbedrijven ingehaald. Ik vind dat wij daar bij de tankstations echt nog wel iets van terug kunnen halen. We zijn qua mobiliteit vaak nog steeds de beter bereikbare locaties. Gemak speelt daarin een grote rol bij de consument. Ik vind dat we daar bij tankstations veel meer op in moeten spelen”, vervolgt hij.

In het netwerk van Hanex staan zo’n vijf WashTec-installaties van het nieuwste type en nog eens vijf oudere roll-overs van het merk.

Lees ook: 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hanex wast 20 procent meer auto’s na plaatsing nieuwe rollover | CarwashPro

Hanex wast 20 procent meer auto’s na plaatsing nieuwe rollover

Shell Hanex De Ruwaard heeft sinds augustus een nieuwe rollover van WashTec. Rob van Herpen, directeur van de Hanex Hospitality Group, zag het aantal wassingen bij de locatie flink toenemen. “We zien nu een stijging van 20 procent in het aantal klanten dat bij het station de auto komt wassen.”

Voordat de nieuwe rollover van WashTec bij het tankstation stond, werden jaarlijks rond de 8.000 tot 9.000 wassingen gedaan, vertelt Van Herpen. Hij hoopt dat dat aantal nu op 10.000 per jaar komt. “Ik ben van mening dat de hal gelijk opknapt als je een nieuwe machine plaatst. Als je daar een mooie promotie en een mooi verhaal omheen kan maken naar de klanten toe, krijg krijg je weer een nieuw elan aan bezoekers. En het is ook gewoon een goede en degelijke machine.”

Extra reden

De installatie bij het tankstation aan de Joost v.d. Vondellaan in het Noord-Brabantse Oss wordt al volop gebruikt, ziet de directeur. Hoewel het niet zo is dat het aantal wassingen de lucht inschiet na het plaatsen van een nieuwe rollover, gelooft hij wel dat het een extra reden is om naar het station te komen.

Van Herpen is dan ook overtuigd van de kansen van wassen bij tankstations. “Ik zie echt voor de toekomst wel kansen die nu niet benut worden. Het autowassen bij een tankstation heeft de afgelopen jaren, los van de ontwikkeling van de machines, stilgestaan.”

Klanten terughalen

“We zijn door de grote carwashbedrijven ingehaald. Ik vind dat wij daar bij de tankstations echt nog wel iets van terug kunnen halen. We zijn qua mobiliteit vaak nog steeds de beter bereikbare locaties. Gemak speelt daarin een grote rol bij de consument. Ik vind dat we daar bij tankstations veel meer op in moeten spelen”, vervolgt hij.

In het netwerk van Hanex staan zo’n vijf WashTec-installaties van het nieuwste type en nog eens vijf oudere roll-overs van het merk.

Lees ook: 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.