WashTec biedt digitaal controlecentrum voor de wasstraat

WashTec wasinstallaties kunnen nu overal en altijd digitaal beheerd en bestuurd worden via het intelligente internetportaal mywashtec.com. Dit geeft carwash-exploitanten meer vrijheid en kunnen op afstand toegang krijgen tot de wasstraat.

De digitalisering in de autowasindustrie neemt voortdurend toe. Operators kunnen hun systemen op afstand bedienen via internet, bedieningsmaterialen kunnen online worden gekocht en steeds meer klanten gebruiken hun smartphone om een ​​carwash te boeken en te betalen. Om al deze ontwikkelingen in één oplossing te bundelen, start WashTec nu het internetplatform mywashtec.com.

Mywashtec.com bestaat uit vier onderdelen, hieronder beschreven. Het nieuwe internetplatform my.WashTec.com combineert de digitale ontwikkelingen om zo het werk van operators makkelijker te maken.

  • my.carwash: Dit is de toegang op afstand tot de wasstraat. Het maakt een continu overzicht mogelijk van de prestatiecijfers van een systeem, directe berichten bij storingen in het systeem en andere informatie die digitaal kan worden opgevraagd zonder dat je ter plaatse hoeft te zijn.
  • my.shop: De online shop van WashTec is geïntegreerd in het platform. Reserveonderdelen, AUWA-producten, aanvullende producten en uitgebreid marketingmateriaal zijn digitaal te bestellen. Kopers krijgen korting ten opzichte van andere bestelmethoden via het platform.
  • my.EasyCarWash: Ook de EasyCarWash klantenapp is in het platform geïntegreerd. Dit maakt het klantenbeheer eenvoudig en digitaal. De EasyCarWash-app verhoogt de wasverkoop en verhoogt de winst, ongeacht de weersomstandigheden.
  • my.SmartSite: De systeembesturing van een WashTec carwash is ook mogelijk via het internetportaal. Leveranciers hebben op afstand toegang tot het systeem, poorten kunnen worden bediend en temperatuur- en verlichtingsinstallaties zijn digitaal aan te sturen. Ook nieuwe wasprogramma’s kunnen binnen enkele minuten op afstand worden aangemaakt en zijn direct beschikbaar.

Retrofitten

Om mywashtec.com te kunnen gebruiken, kunnen systemen zonder toegang op afstand of oudere systemen gratis worden een upgrade krijgen. Op de benodigde punten worden sensoren bevestigd en er wordt een internetmodule opgesteld. WashTec biedt de ombouw en ombouw van de benodigde techniek gratis aan. Bestaande klanten kunnen ook gratis gebruikmaken van het internetplatform. Het huidige dienstenaanbod is slechts het begin van de digitalisering van de systeembesturing, de leverancier heeft al een uitbreiding van de gebruiksmogelijkheden aangekondigd.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WashTec biedt digitaal controlecentrum voor de wasstraat | CarwashPro

WashTec biedt digitaal controlecentrum voor de wasstraat

WashTec wasinstallaties kunnen nu overal en altijd digitaal beheerd en bestuurd worden via het intelligente internetportaal mywashtec.com. Dit geeft carwash-exploitanten meer vrijheid en kunnen op afstand toegang krijgen tot de wasstraat.

De digitalisering in de autowasindustrie neemt voortdurend toe. Operators kunnen hun systemen op afstand bedienen via internet, bedieningsmaterialen kunnen online worden gekocht en steeds meer klanten gebruiken hun smartphone om een ​​carwash te boeken en te betalen. Om al deze ontwikkelingen in één oplossing te bundelen, start WashTec nu het internetplatform mywashtec.com.

Mywashtec.com bestaat uit vier onderdelen, hieronder beschreven. Het nieuwe internetplatform my.WashTec.com combineert de digitale ontwikkelingen om zo het werk van operators makkelijker te maken.

  • my.carwash: Dit is de toegang op afstand tot de wasstraat. Het maakt een continu overzicht mogelijk van de prestatiecijfers van een systeem, directe berichten bij storingen in het systeem en andere informatie die digitaal kan worden opgevraagd zonder dat je ter plaatse hoeft te zijn.
  • my.shop: De online shop van WashTec is geïntegreerd in het platform. Reserveonderdelen, AUWA-producten, aanvullende producten en uitgebreid marketingmateriaal zijn digitaal te bestellen. Kopers krijgen korting ten opzichte van andere bestelmethoden via het platform.
  • my.EasyCarWash: Ook de EasyCarWash klantenapp is in het platform geïntegreerd. Dit maakt het klantenbeheer eenvoudig en digitaal. De EasyCarWash-app verhoogt de wasverkoop en verhoogt de winst, ongeacht de weersomstandigheden.
  • my.SmartSite: De systeembesturing van een WashTec carwash is ook mogelijk via het internetportaal. Leveranciers hebben op afstand toegang tot het systeem, poorten kunnen worden bediend en temperatuur- en verlichtingsinstallaties zijn digitaal aan te sturen. Ook nieuwe wasprogramma’s kunnen binnen enkele minuten op afstand worden aangemaakt en zijn direct beschikbaar.

Retrofitten

Om mywashtec.com te kunnen gebruiken, kunnen systemen zonder toegang op afstand of oudere systemen gratis worden een upgrade krijgen. Op de benodigde punten worden sensoren bevestigd en er wordt een internetmodule opgesteld. WashTec biedt de ombouw en ombouw van de benodigde techniek gratis aan. Bestaande klanten kunnen ook gratis gebruikmaken van het internetplatform. Het huidige dienstenaanbod is slechts het begin van de digitalisering van de systeembesturing, de leverancier heeft al een uitbreiding van de gebruiksmogelijkheden aangekondigd.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.