Avia Marees van start met eigen wasconcept WashKing

De eerste paal van de WashKing vestiging van Avia Marees is geslagen. De carwash komt bij Andijk Zuid, naast het tankstation aan de Zuidkaap.

De allereerste WashKing van Avia Marees heeft een rollover, drie overdekte wasboxen, een open wasbox en een stofzuigerplein. Het project is in handen van Marees Installatie & Techniek. Deze allereerste carwash onder de vlag van WashKing wordt rond februari 2022 geopend.

Ondertussen wordt door Avia Marees gewerkt aan een gehele nieuwe branding van het carwashconcept. In de komende maanden zullen de drie bestaande carwashlocaties Medemblik, Hoogwoud en Wieringerwerf eveneens worden omgekleurd in de stijl van WashKing. Er zijn plannen om begin volgend jaar te starten met een vijfde locatie van WashKing.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Avia Marees van start met eigen wasconcept WashKing | CarwashPro

Avia Marees van start met eigen wasconcept WashKing

De eerste paal van de WashKing vestiging van Avia Marees is geslagen. De carwash komt bij Andijk Zuid, naast het tankstation aan de Zuidkaap.

De allereerste WashKing van Avia Marees heeft een rollover, drie overdekte wasboxen, een open wasbox en een stofzuigerplein. Het project is in handen van Marees Installatie & Techniek. Deze allereerste carwash onder de vlag van WashKing wordt rond februari 2022 geopend.

Ondertussen wordt door Avia Marees gewerkt aan een gehele nieuwe branding van het carwashconcept. In de komende maanden zullen de drie bestaande carwashlocaties Medemblik, Hoogwoud en Wieringerwerf eveneens worden omgekleurd in de stijl van WashKing. Er zijn plannen om begin volgend jaar te starten met een vijfde locatie van WashKing.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.