Hanex Carwash houdt halloweenactie voor Voedselbank

Unsplash, Bekir Donmez

In deze Halloweenweek zamelt de carwashformule Hanex Carwash snoep in voor de Voedselbank in Oss en Veghel. Donateurs krijgen 50 procent korting op het beste wasprogramma. De carwashlocaties in Heesch, Oss en Veghel doen mee met de actie.

“Wij vinden dat iedereen iets lekkers verdient tijdens de feestdagen. Daarom zamelen wij in samenwerking met De Voedselbanken Oss en Veghel in de week van Halloween snoep in voor degenen die het wat minder breed hebben”, laat Hanex in een bericht weten. In ruil voor snel krijgen de donateurs 50 procent korting op het beste wasprogramma.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hanex Carwash houdt halloweenactie voor Voedselbank | CarwashPro

Hanex Carwash houdt halloweenactie voor Voedselbank

Unsplash, Bekir Donmez

In deze Halloweenweek zamelt de carwashformule Hanex Carwash snoep in voor de Voedselbank in Oss en Veghel. Donateurs krijgen 50 procent korting op het beste wasprogramma. De carwashlocaties in Heesch, Oss en Veghel doen mee met de actie.

“Wij vinden dat iedereen iets lekkers verdient tijdens de feestdagen. Daarom zamelen wij in samenwerking met De Voedselbanken Oss en Veghel in de week van Halloween snoep in voor degenen die het wat minder breed hebben”, laat Hanex in een bericht weten. In ruil voor snel krijgen de donateurs 50 procent korting op het beste wasprogramma.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.