Esso De Boezem pakt carwash aan: nieuwe wasboxen en stofzuigers

Foto: John Wijntjes

Bij het Esso-tankstation De Boezem in Lekkerkerk zijn eind oktober drie nieuwe wasboxen geopend. Het station had al een rollover. Voor de komst van de boxen is het hele terrein opnieuw ingericht.

Burgemeester Roel Cazemier van de gemeente Krimpenerwaard opende eind oktober de wasboxen bij Esso De Boezem in Lekkerkerk. Eigenaar Arie Verwoerd is trots op het resultaat van de verbouwing die door Interclean mede verzorgd is. De wasboxen zijn 3.30 meter hoog, zodat ook bedrijfswagens of campers bij de carwash terecht kunnen. Volgens Verwoerd is die ruimte nergens in de buurt terug te vinden.

Esso De Boezem had al een carwash: een rollover. Nadat Verwoerd een stukje grond kon kopen om aan de locatie toe te voegen, zijn er nu drie wasboxen bijgekomen en ruim plaats om te stofzuigen. Verwoerd moest daarvoor de inrichting van het station flink aanpassen. Het tankstation is blijven staan, maar verder is het terrein volledig op de schop gegaan. De ondernemer noemt de ledverlichting op het terrein speciaal, “dat maakt het helemaal af.”

Abonnementswassen

In de carwash kan zowel contant als digitaal worden afgerekend. De ondernemer is voornemens in de toekomst ook met wasabonnementen te gaan werken: onbeperkt wassen voor een vast bedrag per maand. Verwoerd is er nog niet over uit welke prijzen hij aan het abonnementswassen hangt.

Familiebedrijf

De opening was een bijzonder moment. Niet alleen omdat de burgemeester erbij was, ook zus Netty Hendriks (boekhouding bij de locatie) en ouders Arie en Ali Verwoerd aanwezig waren. De huidige eigenaar Arie Verwoerd is de vierde generatie die het station runt. De Boezem bestaat al 116 jaar, eerst als tankstation en garagebedrijf en ondertussen al weer 27 jaar aan de Boezemweg. “En altijd een Esso geweest”, vertelt Verwoerd trots. Naast de carwash heeft De Boezem een textielwasmachine en shop met verse broodjes en koffie.

Tijdens het openingsweekend werd er een gratis zak friet weggeven aan klanten die kwamen wassen, voor kinderen was er een springkussen.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Esso De Boezem pakt carwash aan: nieuwe wasboxen en stofzuigers | CarwashPro

Esso De Boezem pakt carwash aan: nieuwe wasboxen en stofzuigers

Foto: John Wijntjes

Bij het Esso-tankstation De Boezem in Lekkerkerk zijn eind oktober drie nieuwe wasboxen geopend. Het station had al een rollover. Voor de komst van de boxen is het hele terrein opnieuw ingericht.

Burgemeester Roel Cazemier van de gemeente Krimpenerwaard opende eind oktober de wasboxen bij Esso De Boezem in Lekkerkerk. Eigenaar Arie Verwoerd is trots op het resultaat van de verbouwing die door Interclean mede verzorgd is. De wasboxen zijn 3.30 meter hoog, zodat ook bedrijfswagens of campers bij de carwash terecht kunnen. Volgens Verwoerd is die ruimte nergens in de buurt terug te vinden.

Esso De Boezem had al een carwash: een rollover. Nadat Verwoerd een stukje grond kon kopen om aan de locatie toe te voegen, zijn er nu drie wasboxen bijgekomen en ruim plaats om te stofzuigen. Verwoerd moest daarvoor de inrichting van het station flink aanpassen. Het tankstation is blijven staan, maar verder is het terrein volledig op de schop gegaan. De ondernemer noemt de ledverlichting op het terrein speciaal, “dat maakt het helemaal af.”

Abonnementswassen

In de carwash kan zowel contant als digitaal worden afgerekend. De ondernemer is voornemens in de toekomst ook met wasabonnementen te gaan werken: onbeperkt wassen voor een vast bedrag per maand. Verwoerd is er nog niet over uit welke prijzen hij aan het abonnementswassen hangt.

Familiebedrijf

De opening was een bijzonder moment. Niet alleen omdat de burgemeester erbij was, ook zus Netty Hendriks (boekhouding bij de locatie) en ouders Arie en Ali Verwoerd aanwezig waren. De huidige eigenaar Arie Verwoerd is de vierde generatie die het station runt. De Boezem bestaat al 116 jaar, eerst als tankstation en garagebedrijf en ondertussen al weer 27 jaar aan de Boezemweg. “En altijd een Esso geweest”, vertelt Verwoerd trots. Naast de carwash heeft De Boezem een textielwasmachine en shop met verse broodjes en koffie.

Tijdens het openingsweekend werd er een gratis zak friet weggeven aan klanten die kwamen wassen, voor kinderen was er een springkussen.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.