Tank- en CarwashProTV: Halloween in de carwash blijkt een topevent

Zombies, heksen en monsters namen afgelopen weekend heel wat carwashes over in Nederland. In de uitzending van Tank- en CarwashProTV bespreken we met Johan Teunissen van Shell de Wetering de zin en onzin van events in de carwash. 

De horror carwash wordt een steeds gangbaarder fenomeen in de sector. Bij veel carwashes die het event houden zit overlap in de invulling – bovenop natuurlijk het griezelen. Vaak worden op voorhand kaarten verkocht en wordt het beste wasprogramma met een korting aangeboden. Bij Shell De Wetering in Utrecht is de haunted carwash ondertussen een jaarlijkse traditie. Het event daar was strak uitverkocht.

In de uitzending zit ook een reportage over Argent Energy in Amsterdam. Victoria Oppenheim geeft een rondleiding door de biodieselfabriek op de Westpoort. We krijgen te zien wat er bij de productie van biodiesel komt kijken. Bovendien schetst de supply chain manager van het bedrijf welke rol er voor de brandstof in de toekomst is weggelegd.

Kijk live mee op woensdag 3 november, 16.30 uur. De uitzending is nadien op elk gewenst moment terug te kijken.


Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tank- en CarwashProTV: Halloween in de carwash blijkt een topevent | CarwashPro

Tank- en CarwashProTV: Halloween in de carwash blijkt een topevent

Zombies, heksen en monsters namen afgelopen weekend heel wat carwashes over in Nederland. In de uitzending van Tank- en CarwashProTV bespreken we met Johan Teunissen van Shell de Wetering de zin en onzin van events in de carwash. 

De horror carwash wordt een steeds gangbaarder fenomeen in de sector. Bij veel carwashes die het event houden zit overlap in de invulling – bovenop natuurlijk het griezelen. Vaak worden op voorhand kaarten verkocht en wordt het beste wasprogramma met een korting aangeboden. Bij Shell De Wetering in Utrecht is de haunted carwash ondertussen een jaarlijkse traditie. Het event daar was strak uitverkocht.

In de uitzending zit ook een reportage over Argent Energy in Amsterdam. Victoria Oppenheim geeft een rondleiding door de biodieselfabriek op de Westpoort. We krijgen te zien wat er bij de productie van biodiesel komt kijken. Bovendien schetst de supply chain manager van het bedrijf welke rol er voor de brandstof in de toekomst is weggelegd.

Kijk live mee op woensdag 3 november, 16.30 uur. De uitzending is nadien op elk gewenst moment terug te kijken.


Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.