WashTec presenteert schuim, schuimlans en digitaal platform tijdens Tankstation Vakbeurs

De nieuwe powerfoam-lans met bijbehorende chemie van WashTec is tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs uit te proberen. De fabrikant staat tijdens de beurs bovendien live in verbinding met de eigen showroom in het Duitse Augsburg, daarmee demonstreren ze de digitale mogelijkheden van het platform Mywashtec.com.

De digitalisering in de autowasbranche neemt voortdurend toe. Operators kunnen hun systemen op afstand bedienen via internet, bedieningsmaterialen kunnen online worden gekocht en steeds meer klanten gebruiken hun smartphone om een ​​carwash te boeken en te betalen. Om al deze ontwikkelingen in één oplossing te bundelen, heeft WashTec het internetplatform mywashtec.com ontwikkelt.

Mywashtec.com bestaat uit vier onderdelen, hieronder beschreven. Het nieuwe internetplatform my.WashTec.com combineert de digitale ontwikkelingen om zo het werk van operators makkelijker te maken. CarwashPro schreef hierover eerder al dit artikel.

  • my.carwash: Dit is de toegang op afstand tot de wasstraat. Het maakt een continu overzicht mogelijk van de prestatiecijfers van een systeem, directe berichten bij storingen in het systeem en andere informatie die digitaal kan worden opgevraagd zonder dat je ter plaatse hoeft te zijn.
  • my.shop: De online shop van WashTec is geïntegreerd in het platform. Reserveonderdelen, AUWA-producten, aanvullende producten en uitgebreid marketingmateriaal zijn digitaal te bestellen. Kopers krijgen korting ten opzichte van andere bestelmethoden via het platform.
  • my.EasyCarWash: Ook de EasyCarWash klantenapp is in het platform geïntegreerd. Dit maakt het klantenbeheer eenvoudig en digitaal. De EasyCarWash-app verhoogt de wasverkoop en verhoogt de winst, ongeacht de weersomstandigheden.
  • my.SmartSite: De systeembesturing van een WashTec carwash is ook mogelijk via het internetportaal. Leveranciers hebben op afstand toegang tot het systeem, poorten kunnen worden bediend en temperatuur- en verlichtingsinstallaties zijn digitaal aan te sturen. Ook nieuwe wasprogramma’s kunnen binnen enkele minuten op afstand worden aangemaakt en zijn direct beschikbaar.

Tevens is op de stand de nieuwe Powerfoam-lans met AUWA-FoamTecs zelf te testen (zie foto). WashTec Benelux is een volle dochter van het Duitse WashTec AG, je doet dus rechtstreeks zaken met de fabrikant. WashTec is te vinden op stand T309 op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021.

Lees ook: 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WashTec presenteert schuim, schuimlans en digitaal platform tijdens Tankstation Vakbeurs | CarwashPro

WashTec presenteert schuim, schuimlans en digitaal platform tijdens Tankstation Vakbeurs

De nieuwe powerfoam-lans met bijbehorende chemie van WashTec is tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs uit te proberen. De fabrikant staat tijdens de beurs bovendien live in verbinding met de eigen showroom in het Duitse Augsburg, daarmee demonstreren ze de digitale mogelijkheden van het platform Mywashtec.com.

De digitalisering in de autowasbranche neemt voortdurend toe. Operators kunnen hun systemen op afstand bedienen via internet, bedieningsmaterialen kunnen online worden gekocht en steeds meer klanten gebruiken hun smartphone om een ​​carwash te boeken en te betalen. Om al deze ontwikkelingen in één oplossing te bundelen, heeft WashTec het internetplatform mywashtec.com ontwikkelt.

Mywashtec.com bestaat uit vier onderdelen, hieronder beschreven. Het nieuwe internetplatform my.WashTec.com combineert de digitale ontwikkelingen om zo het werk van operators makkelijker te maken. CarwashPro schreef hierover eerder al dit artikel.

  • my.carwash: Dit is de toegang op afstand tot de wasstraat. Het maakt een continu overzicht mogelijk van de prestatiecijfers van een systeem, directe berichten bij storingen in het systeem en andere informatie die digitaal kan worden opgevraagd zonder dat je ter plaatse hoeft te zijn.
  • my.shop: De online shop van WashTec is geïntegreerd in het platform. Reserveonderdelen, AUWA-producten, aanvullende producten en uitgebreid marketingmateriaal zijn digitaal te bestellen. Kopers krijgen korting ten opzichte van andere bestelmethoden via het platform.
  • my.EasyCarWash: Ook de EasyCarWash klantenapp is in het platform geïntegreerd. Dit maakt het klantenbeheer eenvoudig en digitaal. De EasyCarWash-app verhoogt de wasverkoop en verhoogt de winst, ongeacht de weersomstandigheden.
  • my.SmartSite: De systeembesturing van een WashTec carwash is ook mogelijk via het internetportaal. Leveranciers hebben op afstand toegang tot het systeem, poorten kunnen worden bediend en temperatuur- en verlichtingsinstallaties zijn digitaal aan te sturen. Ook nieuwe wasprogramma’s kunnen binnen enkele minuten op afstand worden aangemaakt en zijn direct beschikbaar.

Tevens is op de stand de nieuwe Powerfoam-lans met AUWA-FoamTecs zelf te testen (zie foto). WashTec Benelux is een volle dochter van het Duitse WashTec AG, je doet dus rechtstreeks zaken met de fabrikant. WashTec is te vinden op stand T309 op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021.

Lees ook: 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.