Jaaroverzicht CarwashPro (slot): Toen de Tankstation & Carwash Vakbeurs nog precies door kon gaan

In de terugblik op de laatste twee maanden van het jaar komt vooral corona weer om de hoek kijken. Carwashes worden gezien als een essentiële dienstverlening en mogen daarom openblijven, ondanks de lockdown. In november kon nog net voor een nieuw pakket maatregelen in werking trad de Tankstation & Carwash Vakbeurs doorgaan. 

Dat carwashes mogen doorwassen tijdens de lockdown betekent niet dat er geen maatregelen op de locaties gelden. Mondkapjes zijn verplicht in binnenruimtes en de anderhalvemeterregel moet worden gewaarborgd.

In november werden de eerste stappen richting de huidige lockdown gezet. Nog precies voor de invoering van nieuwe maatregelen kon de Tankstation & Carwash Vakbeurs plaatsvinden, mede georganiseerd door CarwashPro. Het belangrijkste aspect van deze editie was misschien wel dat mensen elkaar weer in het echt konden ontmoeten. In veel stands was dan ook ruimte gemaakt voor een goed gesprek met daarbij een vers gezet bakkie koffie, zoals bijvoorbeeld bij TSG en Christ. Ook werd veel gedemonstreerd en was er veel te proeven: van schuimlansen, rollovers en betaalsystemen tot skyr, hete tosti’s en gekookte eitjes.

Deze editie was er veel carwashnieuws te zien. Opvallend waren de innovaties voor de onbemande locaties met rollovers en wasboxen. Waar de meeste ontwikkeling in de sector de afgelopen periode leek te zitten bij grote stand-alone wasstraten, is er nu veel aandacht voor de (onbemande) carwash naast het tankstation. Hoe kan het gebruikersgemak geoptimaliseerd? Hoe worden de wasresultaten beter? Hoe maak je betalen makkelijk?

Over nieuws gesproken: CarwashPro gaat volgend jaar verder met het brengen van het laatste nieuws en de ontwikkelingen vanuit de sector. Voor nu wensen we iedereen een heel mooi en gezond nieuw jaar.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jaaroverzicht CarwashPro (slot): Toen de Tankstation & Carwash Vakbeurs nog precies door kon gaan | CarwashPro

Jaaroverzicht CarwashPro (slot): Toen de Tankstation & Carwash Vakbeurs nog precies door kon gaan

In de terugblik op de laatste twee maanden van het jaar komt vooral corona weer om de hoek kijken. Carwashes worden gezien als een essentiële dienstverlening en mogen daarom openblijven, ondanks de lockdown. In november kon nog net voor een nieuw pakket maatregelen in werking trad de Tankstation & Carwash Vakbeurs doorgaan. 

Dat carwashes mogen doorwassen tijdens de lockdown betekent niet dat er geen maatregelen op de locaties gelden. Mondkapjes zijn verplicht in binnenruimtes en de anderhalvemeterregel moet worden gewaarborgd.

In november werden de eerste stappen richting de huidige lockdown gezet. Nog precies voor de invoering van nieuwe maatregelen kon de Tankstation & Carwash Vakbeurs plaatsvinden, mede georganiseerd door CarwashPro. Het belangrijkste aspect van deze editie was misschien wel dat mensen elkaar weer in het echt konden ontmoeten. In veel stands was dan ook ruimte gemaakt voor een goed gesprek met daarbij een vers gezet bakkie koffie, zoals bijvoorbeeld bij TSG en Christ. Ook werd veel gedemonstreerd en was er veel te proeven: van schuimlansen, rollovers en betaalsystemen tot skyr, hete tosti’s en gekookte eitjes.

Deze editie was er veel carwashnieuws te zien. Opvallend waren de innovaties voor de onbemande locaties met rollovers en wasboxen. Waar de meeste ontwikkeling in de sector de afgelopen periode leek te zitten bij grote stand-alone wasstraten, is er nu veel aandacht voor de (onbemande) carwash naast het tankstation. Hoe kan het gebruikersgemak geoptimaliseerd? Hoe worden de wasresultaten beter? Hoe maak je betalen makkelijk?

Over nieuws gesproken: CarwashPro gaat volgend jaar verder met het brengen van het laatste nieuws en de ontwikkelingen vanuit de sector. Voor nu wensen we iedereen een heel mooi en gezond nieuw jaar.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.