CarWash Club Pelt, Mesa Coatings

Mesa Coatings vernieuwt de vloeren van Carwash Club Pelt

foto: Mesa Coatings

De Belgische wasketen Carwash Club liet begin dit jaar de vloeren van zijn vestiging in Pelt voorzien van een nieuwe coating. Gekozen werd voor een grijs MesaFast Heavy Duty systeem van Mesa Coatings.

Carwash Club BVBA heeft twee vestigingen, een in Bree en een in Pelt. In Pelt zijn de vier wasboxen voorzien van een nieuwe vloer- en plintafwerking door Mesa Coatings. Daarnaast zijn ook de opstanden in de wasboxen voorzien van hetzelfde systeem. Het vloeroppervlak beslaat 104 vierkante meter en dat van de plinten twaalf meter. Ook de opstanden van zes meter werden voorzien van hetzelfde systeem.

Scheuren en naden

Voordat de coating kon worden aangebracht zijn de wasboxen eerst volledig voorbereid door de vloeren te laten stralen door Arts Straalbedrijf. Een dag later kon Mesa de scheuren en de naden in de vloer dichtzetten met MesaFast Thix en daarna kon het vloer- en plint systeem er op.

Het MesaFast Heavy Duty vloersysteem is volgens Mesa Coatings 100 procent vloeistofdicht, chemisch bestendig, mechanisch belastbaar en antislip. Het is daarmee een veilig systeem dat ook makkelijk schoon te maken is. Het systeem kon worden aangebracht omdat het op dat moment droog weer was, maar de lage temperatuur in januari was voor dit systeem geen probleem. Het kan aangebracht worden bij temperaturen van -20 tot +30 graden Celsius.

Bekijk hier de werkzaamheden:

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mesa Coatings vernieuwt de vloeren van Carwash Club Pelt | CarwashPro
CarWash Club Pelt, Mesa Coatings

Mesa Coatings vernieuwt de vloeren van Carwash Club Pelt

foto: Mesa Coatings

De Belgische wasketen Carwash Club liet begin dit jaar de vloeren van zijn vestiging in Pelt voorzien van een nieuwe coating. Gekozen werd voor een grijs MesaFast Heavy Duty systeem van Mesa Coatings.

Carwash Club BVBA heeft twee vestigingen, een in Bree en een in Pelt. In Pelt zijn de vier wasboxen voorzien van een nieuwe vloer- en plintafwerking door Mesa Coatings. Daarnaast zijn ook de opstanden in de wasboxen voorzien van hetzelfde systeem. Het vloeroppervlak beslaat 104 vierkante meter en dat van de plinten twaalf meter. Ook de opstanden van zes meter werden voorzien van hetzelfde systeem.

Scheuren en naden

Voordat de coating kon worden aangebracht zijn de wasboxen eerst volledig voorbereid door de vloeren te laten stralen door Arts Straalbedrijf. Een dag later kon Mesa de scheuren en de naden in de vloer dichtzetten met MesaFast Thix en daarna kon het vloer- en plint systeem er op.

Het MesaFast Heavy Duty vloersysteem is volgens Mesa Coatings 100 procent vloeistofdicht, chemisch bestendig, mechanisch belastbaar en antislip. Het is daarmee een veilig systeem dat ook makkelijk schoon te maken is. Het systeem kon worden aangebracht omdat het op dat moment droog weer was, maar de lage temperatuur in januari was voor dit systeem geen probleem. Het kan aangebracht worden bij temperaturen van -20 tot +30 graden Celsius.

Bekijk hier de werkzaamheden:

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.